Preşedintele Parlamentului European: Susţin acest program curajos al premierului Boc

"Eu salut si sustin acest program foarte curajos al premierului Emil Boc", a declarat presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, dupa o intalnire cu premierul roman. "Este un program dureros, dar va asigur ca va fi foarte util. In momentele de criza, trebuie sa iei masurile necesare, nu cele convenabile. Masuri similare sunt luate de multe alte state europene", a adaugat Buzek, potrivit HotNews.ro.

Presedintele Parlamentului European considera ca aceasta perioada de criza va trece, iar "poporul roman va fi mandru de ce s-a realizat". "Sunt convins ca este o perioada dificila pentru multe familii din Romania, dar aceasta perioada va trece", a conchis Jerzy Buzek.

In cadrul intrevederii cu Emil Boc, presedintele Parlamentului European a reluat afirmatia facuta dupa intalnirea de miercuri dimineata cu presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. "Tocmai m-am intors din Grecia, unde se propune un program asemanator cu cel al Romaniei, si am asigurat Guvernul elen de tot sprijinul meu. Este ca un medicament care desi nu este placut la gust trebuie luat ca sa te faci bine”. Citiţi aici tot articolul.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.