Primarul Bistriței din nou cu oiștea-n gard! Consiliați-l măi flăcăi!

 
Turc o dă de gard în continuare! După epuizarea temei cu demolarea cinema OMNIA, primarul Bistriței dă de gard cu proprietatea UCGN, Spitalul de pe Independenței! Am mai scris ASTA! Fostele palate grănicerești, cunoscute drept Spitalul de pe independenței se află în proprietatea Uniunii Comunelor Grănicerești Năsăudene, adică UCGN, organizație constituită de cele 44 foste comunități grănicerești, iar PROPRIETATEA ESTE INDIVIZĂ! A celor 44!
A face acolo campus este o altă idee falimentară, în contextul în care coronacriza va mai ține,, din nefericire...și școala se face ON LINE! Ca să nu mai vorbim că, nu este UNIVERSITATE în Bistrița! Decât niște extensii! Bine că sunt și ălea!
Strămoșii noștri, foștii grăniceri imperiali, care din uzufructul pădurilor grănicerești au construit acele clădiri, au pus mai presus decât viața lor: ÎNVĂȚAREA! Însă, înainte de învățare este documentarea! Cineva îi spune primarului TURC, că, iar este prin bălării? Mica Oprea, juristă care a încercat în vre-o trei dosare, conexe, să întoarcă pierderea de către Radu Moldovan a spitalului în discuție, spre patronul căruia îi pupa ghiulul nu a reușit, pentru că nu avea cum!
Poate, acum, dacă tot a ajuns consilieră, ca să aibe cu cine se certa Gaftone, îi explică domnului Turc, care-i treaba cu proprietatea indiviză! Hai, că sunteți plătiți din bani publici! Mai și livrați!
detalii aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.