Proteste împotriva sistemului bancar şi a corporaţiilor, organizate sîmbăta în sute de oraşe de pe întreg globul. Manifestaţii sînt planificate şi în România

preluare you tube

Zeci de orase din intreaga lume participa sambata la manifestatii de solidaritate cu miscarea "Occuppy Wall Street", care a debutat in urma cu o luna de zile la New York, transmite CNN. Organizatorii au anuntat ca 951 de orase din 82 de tari iau parte la miscarile de protest. In Romania sunt anuntate demonstratii in Piata Universitatii din Bucuresti, in Brasov si Timisoara.

Manifestantii au iesit pe strazi in Euorpa, Statele Unite si Asia, dupa ce organizatorii au lansat mai multe apeluri online pentru proteste la nivel mondial.

United for Global Change, site-ul principal al miscarii internationale, a anuntat ca 951 de orase din 82 de tari iau parte la protestele organizate in cursul zilei de sambata.

"Oameni din intreaga lume, ridicati-va pe 15 octombrie. Este timpul ca noi sa fim uniti. Este timpul ca ei sa ne asculte", se precizeaza pe pagina principala a UGC.

CNN precizeaza ca apelurile lansate de United for Global Change au fost ascultate de manifestantii din diferite parti ale globului, scrie HotNews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.