Prundu Bîrgăului: Consiliul Local tranformat de primar într-o anexă, iar şedinţele nişte formalităţi, după cum primarul însuşi le-a catalogat pe pagina sa de socializare. Interviul cu viceprimarul ne-a ajutat să ne facem o părere cît mai aproape de adevăr

 Şedinţa de joi 7 aprilie a CL Prundu Bîrgăului a pus gaz pe foc în relaţia primarului Doru Crişan cu membri Consiliului Local, reduşi de primar la nişte figuranţi pe care acesta îi foloseşte pe post de maşină de vot pentru a-şi promova proiectele, a căror preţuri le majorează după alte nevoi decît cele ale pieţei. Pentru a lămuri, cît de cît, lucrurile am adresat cîteva întrebări actualului viceprimar Ioan Cioncan, responsabil şi el de mersul lucrurilor în adminsitratia de la Prundu Bîrgăului.

Ceea ce a declarat vicele de la Prundu Bîrgăului ar trebui să determine anumite organe ale statului să se autosesizeze, mai ales că, 10 dintre cei 15 consilieri de la Prundu Bîrgăului au făcut o plîngere penală referitoare la abuzurile făcute de primarul în exerciţiu.

Referitor la hidrocentrala pe care o anumită firmă, abonată la banii publici ai comunei Prundu Bîrgăului, a început să o construiască în localitate, şi care este foarte apropiată de primarul Crişan, vicele Ioan Cioncan ne-a spus că, nu prea este în regulă cu aprobările, şi că ce s-a făcut este cam la limita legii.

Ca să vă faceţi o părere, urmăriţi cu atenţie clipul ataşat:

 

Cam aşa s-a procedat în şedinţele CL, o formalitate, cum a scris Doru Crişan pe pagina sa de facebook.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.