Prundu Bîrgăului: Primarul Doru Crişan joacă alba neagra cu administraţia. Consiliul Local ignorat la propriu.

Joi 7 aprilie, şedinta Consiliului Local Prundu Bîrgaului a avut loc la indicaţiile preţioase ale primarului Doru Crişan în căminul cultural din localitate, pentru ca fanii acestuia să poată participa la şedinţa care a avut doar două proiecte pe ordinea de zi, asfaltarea unor uliţe şi aderarea, altă şmecherie politică, la noul GAL Bîrgău Călimani.

Din clipul video ataşat se poate lesne înţelege cam cum au mers treburile administrative la Prundu Bîrgăului, în ultimii ani, în contextul în care, primarul a afirmat cu subiect şi predicat că el hotărăşte cum se atribuie lucrările plătite din banii publici. Adică, cum vrea el! Iar Consiliul Local are caracter "consultativ" înţelegem noi. 

Punem pariu ca Prefectura nu va face nimic, referitor la incălcarea legii administraţiei? Punem pariu ca baronul roşu Radu Moldovan, cel care potrivit FBI separe că nu ar putea  justifica o avere între 4 şi 6 milioane de dolari, l-a chemat deja la ordin pe vicele Cioncan şi i-a cerut să o lase mai moale?  Pe cît?(Nota redacţiei).

 

 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.