Radu Moldovan l-a primit la Consiliul Judeţean pe ambasadorul Austriei. Informare turistică, în centru. Preot Stareţ Paisie: Vă aştept, cu creştinească dragoste în Hristos, la Hramul Mănăstirii

 www.citynews.ro

Radu Moldovan l-a primit la Consiliul Judeţean pe ambasadorul Austriei 


Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan a avut o întâlnire cu ambasadorul Austriei, Michael Schwarzinger, în care a discutat despre oportunitatea unor investiții în turism, energie și agricultură ecologică.

 

Președintele Consiliului Județean Bisitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan a avut o întrevedere cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar Dr. Michael Schwarzinger, ambasadorul Austriei în România. La întâlnire au mai participat primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan și primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

 

Radu Moldovan a adus în discuție o serie de subiecte care pot constitui o bază în dezvoltarea județului, expunând potențialul de afaceri al județului. Totodată a discutat şi despre investiții în energie regenerabilă, agricultură și turism.

Foto: citynews.ro<

www.mesagerul.ro

Informare turistică, în centru

La propunerea executivului, Consiliul Local Bistriţa a decis să aducă Centrul de Informare Turistică mai aproape de cei care au nevoie de serviciile oferite de instituţie, respectiv într-o zonă ultracentrală a oraşului. Instituţia va fi astfel relocată de pe strada Nicolae Titulescu nr. 6, unde a funcţionat până acum, la parterul unui imobil din Piaţa Centrală nr. 13. Spaţiul, folosit o vreme drept cafenea, aparţine Parohiei Evanghelice C.A. Bistriţa, care a fost de acord să îl dea în folosinţă gratuită municipalităţii, prin încheierea unui contract de comodat pentru o perioadă de patru ani.

www.bistriteanul.ro

Preot Stareţ Paisie: Vă aştept, cu creştinească dragoste în Hristos, la Hramul Mănăstirii

„Avem deosebita bucurie de a vă invita în data de 20 iulie la Hramul Mănăstirii ”Sfântul Ilie” din Nuşeni. Importanţa praznicului este înfrumuseţată de venirea şi prezenţa Înalt Preasfinţitului Părinte Mitropolit Andrei”.
Preasfinţia Sa va participa încă din data de 19 iulie la slujba Privegherii şi, bineînţeles, a doua zi, oficiind Sfânta Liturghie alături de un sobor de preoţi şi diaconi. Cu acest prilej, vor fi aduse pentru cinstire şi închinare şi moaştele întregi ale Sf. Epictet şi Astion, care au trăit în secolul IV, având un sfârşit martiric pe pământul Dobrogei de astăzi.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.