Realism Magic: Valea Vinului "curge" la Iaşi

Ediţia a IV-a a Taberei Culturale " Realism Magic" Valea Vinului 2009 a dat în sfîrşit roade, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al firmei SC Luxel Acalis SRL din Bistriţa. Mapa de cartoline după lucrările artiştilor prezenţi atunci la Valea Vinului  a fost editată şi va fi lansată în cadrul expoziţiei de artă plastică " Realism Magic la Valea Vinului" ce va avea  vernisajul, joi 26 mai, ora 13, la Galeriile de artă "Pod Pogor -fiul" din Iaşi.

îTrei dintre cei 9 artişti care au lucrat la ediţia a IV -a taberei, expun pe simezele prestigioasei galerii ieşene, aflată în mansarda Muzeului Literaturii Române din Iaşi şi cunoscută drept "Casa Pogor": Este vorba de sculptorul MIrcea Mocanu, pictoriţa Maria Gliga şi graficianul Marian Coman.

Pentru a vă face o idee despre artiştii care frecventează Valea Vinului dar şi conceptul de realism magic, va invităm să faceţi o mică excursie plastică, vizualizînd cîteva dintre lucrările care se află între copertele mapei cu cartoline.

Pentru a vă face o idee de ansamblu, vă oferim fotografia majorităţii grupului format din scriitori şi artişti, imortalizaţi în faţa Casei Scriitorilor de la Valea Vinului în toamna lui 2009.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.