Remedii naturale împotriva virusului gripei porcine

  

Presa elveţiană se întreabă dacă virusul A(H1N1) ar putea fi tratat cu remedii naturiste în contextul în care , în China de exemplu a crescut consumul şi bineînţeles preţul ghimbirului ca şi a usturoiului, potrivit  Genevieve Kiger, de vineri 4 decembrie. În SUA de exemplu, titrează cotidianul citat doar două produse naturiste au fost aprobate pentru tratamentul simtomelor gripei porcine, dar acest lucru nu  afost reglementat în alte ţări.
La Forumul Sănătăţii de la New York, din 3 decembrie, organizat de Buchang, şi a cărui scop declarat a fost de a furniza o viziune integratoate, ca platformă pentru experţii din domeniul asistenţei medicale şi a unor grupuri de advocacy, organizat sub sigla "Estul întîlneşte Vestul" s-a făcut un schimb de opinii şi cunoştinţe cu privire la gestionarea H1N1şi a altor pandemii globale.
 
Buchang este producătorul unui produs pe bază de plante, cunoscut sub numele de Xiangju, şi a cărui formulă conţine 8 ingrediente diferite extrase din plante, folosit pentru combaterea afecţiunilor dezvoltate în anotimpul rece, şi combaterea simptomelor  virusului gripei. Acesta este unul dintre produsele testate recent de Ministerul Sănătăţii din China şi a fost aprobat pentru eficienţa lui împotriva gripei şi a altor simtome asemănătoare.
Speculatorii de piaţă spun că preţul lqa ghimbir a explodat în urma informaţiilor că ar putea urma o pandemie de gripă porcină. Ghimbirul, atunci cînd este combinat cu miere, este cunoscut ca fiind un remediu vechi, care combate simtomele gripei şi simtomele H1N1, are aceleaşi simtome ca şi gripa sezonieră, spun din ce în ce mai multe voci autorizate.
 
Usturoiul, de asemenea are recomnadări similare pentru prevenirea şi combatere a virusului gripei şi  preţul acestuia, ca şi efect al consumului, a înregistrat o creştere de preţ de la fel de mare ca şi martie 1500, în special în China. Deşi ghimbirul nu a ajuns atît de scump, presa elveţiană din 3 decembrie susţine că  "beneficiile pentru sănătate ale ghimbir ului şi preocupările actuale de găsire a unui remediu natural împotriva gripei porcine,  foarte probabil, va contribui la creşterea preţurilor". 
 
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.