România promovată de Prinţul Charles: Un sălbatic ţinut numit Carpathia!

preluare you tube

Charlie Ottley vede altfel ţara noastră şi mă bucur că o poate face, mai ales că o şi promovează. Ajutat de Prinţul Charles, care, mai în glumă mai în serios, se recomandă a fi urmaşul lui Dracula, realizatorul englez va face mult mai mult pentru România decît au făcut toate guvernările postdecembriste! În cîteva zile filmul complet va fi difuzat pe Discovery ! Mulţumim!

Denumită Carpathia, adică acasă la lupi, urşi şi lincşi, la tradiţii şi la ruine mistice ale unor civilizaţii antice dacice, la vestigii medievale, locuri puţin cunoscute de către restul lumii, undeva în Europa, o perspectivă unică de frumuseţi şi cultură bogată, explorată de Charlez Ottley, mi se pare, de departe, una dintre cele mai serioase formule de promovare a unei regiuni consistente din România:  Transilvania:

Faptul că, filmul include în poveste pe Alteţa Sa Regală Prinţul Charles al Marii Britanii, preocupat de conservarea unora dintre  cele mai vechi sate transilvane, pentru a perpetua întoarcerea sa în trecutul îndepărtat şi întunecat de ev mediu, face ca acest demers să fie seducător, chiar dacă acesta se referă mai mult la carnivorele mari, potrivit you tube.com

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.