Românii au ajuns să caute de muncă şi cu lupa! Vezi unde mai găseşti de muncă în ţara noastrăCand traim vremuri de criza, este important sa avem un loc de munca. Siguranta serviciului este, in mod cert, prioritatea numarul unu atunci cand se anunta vremuri agitate la orizont.
Pentru ca, daca ramanem fara serviciu, sunt sanse tot mai mici sa gasim altceva de munca, odata ce criza s-a instalat in totalitate. Vedem cum, de la o zi la alta, numarul de posturi scoase pe piata se rareste in cele mai multe domenii.
Exact asa s-a intamplat si in Romania in ultimii ani: ofertele de joburi s-au subtiat colosal. Si salariile, dar si angajarile!
Angajari
Econtext va arata in ce domenii se mai fac angajari in aceste momente de criza. Unde mai sunt oferte de joburi! Unde a crescut, dar si unde a scazut oferta de posturi in ultimii trei ani. Mai precis, de la finele anului 2008 (cand a inceput criza) si pana la finele anului 2011 (acestea fiind cele mai recente date). Practic, cum s-a modificat piata muncii in aceasta perioada.
Econtext nu este la prima analiza despre angajari, servicii, locuri de munca. Recent, am prezentat un top european al celor mai saraci angajati, iar cei din Romania erau, din nefericire, pe primul loc la saracie. Da, angajatii romani sunt cei mai saraci din UE (vezi AICI analiza).
De asemenea, am aratat si cat castiga pe ora romanii (click pentru a vedea pentru cine valoreaza ora cel mai mult) sau cum au evoluat salariile in criza (VEZI in ce domenii au scazut/crescut salariile), scrie econtex.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.