Rusu Bârgăului: Moștenirea grănicerească furată de silvicani cot la cot cu politrucii zilei! Dreptul de proprietate este confiscat de mai marii comunei Joseni

preluare you tube.com

 Impostorii din administrația locală de la toate nivelurile, începând de la consilieri, primari, comisii de fond funciar locală și județeană, prefect, parlamentari, miniștrii nenumărați, au batjocorit dreptul la proprietatea privată indiviză a urmașilor grănicerilor din cele 44 de foste comunități grănicerești, între care și RUSU BÂrgăului. Astfel peste 160 000 de hectare de pădure privată, grănicerească, a ajuns să fie re confiscată de o gașcă care huzurește și face denunțuri împotriva oamenilor din comunitate. Părintele Platon Ioan, care timp de peste 20 de ani s-a luptat în instanțe în numele rusenilor pentru recuperarea averilor grănicerești, pentru a-l intimida și ostraciza a fost denunțat în fals de actualul parlamentar PSD Daniel Suciu că ar fi furat documentele unei persoane. Care persoană nici nu știa unde se afla în momentul așa zisei sechestrări. Denunț care s-a dovedit a fi o minciună sfruntată. 

Detalii în clipul atașat, în care părintele Ioan Platon face un excurs pe scurt a traseului parcurs pentru a demonstra descendența grănicerească, cerută de instanțe, timp în care cei plătiți să păzească pădurile au jefuit pe rupte moștenirea rusenilor!

Sătenii au făcut cerc în jurul părintelui Platon Ioan, pentru a-l apăra de asalturile nesimțite ale politrucilor, care ba cu anchete, ba cu amenințări, ba cu pâre pe la mitropolie au încercat să îl frângă și să îl rupă de credincioșii din parohie! Priviți și vă minunați că mai există asemenea semeni ai noștri, care văd bine, înțeleg ce-i de înțeles, deși nu au prea multă școală, au priceput ce vor politrucii și cum depopulează satele pentru a putea ei controla resursele și a aduce la sapă de lemn bătrânii care mai trăiesc!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.