Se pregătește spălarea ”revoluționarului” Ciolacu? Falsul revoluționar de Buzău l-a dat afară pe Dodu, cel care a demonstrat cu probe că actele premierului sunt falsificate?!

preluare g4media.ro

 Premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Iulian Dodu din funcția de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru revoluționari. Decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Mihai Dodu este cel a cerut analiza cererii premierului de a fi declarat luptător cu rol determinant la Revoluția din decembrie 1989, iar o comisie specială din cadrul secretariatului a constatat că Marcel Ciolacu nu îndeplinește condițiile pentru a primi certificat de revoluționar.

Premierul a semnat și decizia prin care îl numește la conducerea Secretariatului pe Sever Romulus Stana. Acesta a fost consilierul fostului primarul de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, președinte interimar al PSD București, iar în trecut a lucrat în calitate de consilier la ANSVSA. De asemenea, în anul 2019 a fost prefect al Capitalei.
Mihai Iulian Dodu a fost numit la conducerea Secretariatului de stat pentru revoluționari de către fostul premier Nicolae Ciucă. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.