Sîntioana: Deszăpezire în bătaie de joc!

 Județul Bistrița Năsăud a fost și încă mai este meteo avertizat cu cod galben de ninsoare. Și va mai fi în această iarnă...Nu aceasta este problema, ci modul cum autoritățile locale înțeleg să își facă treaba și să asigure niște drumuri accesibile cetățenilor.

Vă prezentăm astăzi un crîmpei de clip, din care o să înțelegeți cît de preocupați sînt mai marii Primăriei Mărișelu de starea drumurilor din comună. Filmarea a fost făcută marți 10 decembrie, ora 14 și 15 minute în localitatea Sîntioana, în intersecția din centrul satului, acolo unde întorc autobuzele, lîngă casa primarului Toma Someșan, care telefonic, a declarat că este mulțumit de prestația firmei ce asigură deszăpezirea pe drumuirile comunale, deci și în Sîntioana, localitate componentă a comunei Mărișelu. Problema este că sătenii nu sînt mulțumiți domnule primar! 

Apropos! Cîți bani ia firma aia care dă cu plugul după ce drumul este bătătorit? Banii sînt din bugetul comunal, nu? Bătaia asta de joc a fost servită și anul trecut sîntionenilor! Se repetă și în 2014? Ca știm și noi... nu de alta. 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.