SONDAJ AVANGARDE: Cum arată lupta dintre Ponta și Iohannis pe ultima sută de metri. Judeţul Bistriţa-Năsăud, codaş la prelucrarea lemnului. Săsărman: Agresorul a recunoscut că i s-au oferit bani ca să ne încurce campania!

 SONDAJ AVANGARDE: Cum arată lupta dintre Ponta și Iohannis pe ultima sută de metri. Ce diferență mai există între cei doi

TVR a prezentat în cadrul Telejurnalului un sondaj realizat de compania de sondare Avangarde, realizat în perioada 7-9 noiembrie, pe un eșantion de 2000 de respondenți și cu o marjă de eroare de 2.2%.
De asemenea, cei de la TVR au anunțat că vor realiza un sondaj de tip exit-poll în duminica alegerilor prezidențiale, cu ajutorul CURS-Avangarde  scrie Mesagerul.

Judeţul Bistriţa-Năsăud, codaş la prelucrarea lemnului. Avem doar trei firme în Top 150

Majoritatea fiirmelor din industria forestieră judeţeană preferă să taie lemnul şi să facă profit din vânzarea lui aşa cum este, neprelucrat. Un număr de 11 companii au încasat bani frumoşi din acest gen de afacere, în timp ce la capitolul prelucrarea masei lemnoase şi industria mobilei stăm foarte prost.
Victor Ponta
Publicat în 11 noiembrie, 2014 cu Nici un comentariu
În Topul 150 de companii din industria de prelucrare a lemnului, avem doar două firme. Silvania Internaţional Prod SRL, condusă de Virginia Farcaş, este pe locul 11 în topul menţionat. Compania are 221 de angajaţi, iar la sfârşitul anului trecut a raportat o cifră de afaceri de peste 93,1 milioane de lei. A doua companie se numeşte Doce&Huber SRL şi e condusă de Viorel Doce. În top, compania apare pe locul 96 cu 12,8 milioane de lei cifră de afaceri şi 47 de angajaţi. A treia firmă îi aparţine omului de afaceri Traian Larionesi şi partenerului său Nabil Bayan. Se numeşte Star Gate SRL şi se află pe locul o sută cu 12,4 milioane de lei cifră de afaceri şi 108 angajaţi, potrivit timponline.ro

Săsărman: Agresorul a recunoscut că i s-au oferit bani ca să ne încurce campania

Consilierul judeţean susţine că ar fi mers ieri la Poliţie unde s-a întâlnit cu cel care a lovit-o şi că acesta ar fi recunoscut că s-ar fi oferit o sumă de bani pentru a-i încurca pe cei de la ACL în campania electorală.
Astăzi într-o conferinţă de presă consilierul judeţean a povestit ce s-a întâmplat sâmbătă la Prundu Bârgăului şi cum a fost agresată. Monica Săsărman spune că duminică a fost sunată de cel care a lovit-o şi că s-a întâlnit cu acesta pentru a discuta.

Aceasta povesteşte că îl cunoaşte pe agresor pentru că anul trecut l-ar fi reprezentat în calitate de avocat într-un proces pe care susţine că l-a câştigat, titreaza bistriteanul.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.