Sportul bistriţean face cinste

 
(P)

Primeşti un butoi de bere şi iţi trimiţi soţia în oraş, cu limuzină şi şofer la scară. E tot ce-ţi doreşti ca să poţi vedea liniştit meciul săptămânii. Decupează talonul din pagina 10 a săptămânalului Sportul bistriţean. Răspunde corect la o întrebare şi trimite-l pe adresa redacţiei sau pune-l în urnele pregătite în magazinele Casa de Vis. În fiecare săptămână, poţi câştiga, prin tragere la sorţi, un butoi de bere şi o masă copioasă la Restaurantul Romance.

Şi nu doar atât. Schimbă-ţi vechiul televizor cu o plasmă nou nouţă. Adună toate taloanele speciale din Sportul bistriţean până în 15 aprilie 2011 şi o să ai şansa aceasta. Sportul bistriţean face cinste dacă eşti cititor fidel al singurului săptămânal de sport din judeţ.

Începând de astăzi, Sportul bistritean îţi oferă săptămânal multe concursuri cu premii interesante şi atrăgătoare. Un meniu pe zi la Lordinu, o pizza în fiecare zi la Erin’s, o seară de show total la Anytime, o pâine pe zi de la cel chioşcul din colţ şi multe alte premii vă aşteaptă începând din această săptămână.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.