Țarul Putin sfidat la el acasă de o femeie! Curaj încredibil al pilotului militar ucrainean Nadia Savcenko, capturat în zona separatistă. Imnul Ucrainei intonat pentru Putin în instanță. "Să ții minte"!

preluare nasul.tv si you tube.com

 

 Pilotul militar ucrainean Nadia Savcenko, împotriva căreia Parchetul rus a cerut 23 de ani de închisoare pentru uciderea, potrivit Moscovei, a doi jurnalişti ruşi în estul separatist al Ucrainei, a anunţat miercuri că îşi va continua greva foamei şi a setei începută săptămâna trecută, informează AFP, citată de Agerpres.

„Îmi voi continua greva foamei şi a setei”, a declarat Nadia Savcenko în timpul ultimei zile a procesului său, în timpul căruia ea a făcut o ultimă declaraţie.
Nadia Savcenko a reafirmat cu această ocazie că nu se face vinovată de acuzaţiile care i se aduc, s-a suit apoi pe banca acuzaţilor şi a făcut un gest obscen la adresa tribunalului, care urmează să-şi dea verdictul începând cu data de 21 martie. „Poate că voi trăi până atunci”, a spus ea. „Să ţineţi minte: miza este viaţa mea. Şi eu voi câştiga. Miza este ridicată şi eu nu am nimic de pierdut”, a continuat pilotul militar ucrainean.
Ultima zi a procesului, la care au asistat şi mama şi sora Nadiei Savcenko, s-a încheiat în agitaţie când aceasta a început să intoneze imnul Ucrainei, informează nasul.tv
-

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.