Trei persoane din Bistrița-Năsăud, suspecte de infecție cu coronavirus! Una a fost transportată la spital

 Un bărbat din Anieș este suspect de infecție cu coronavirus. Acesta a ajuns luni seara cu autocarul din zona roșie a Italiei, iar marți dimineață i s-a făcut rău, astfel că s-a prezentat la medic. Autoritățile au fost alertate de urgență, astfel că bărbatul a fost transportat într-o izoletă la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Bistrița. Alături de bărbat, mai sunt suspectate încă două persoane din Bistrița-Năsăud, un bărbat și o femeie, care au călătorit cu același autocar.
Un bărbat din satul Anieș, comuna Maieru, este supect de infecție cu coronavirus. Acesta a ajuns în localitate, ieri seară, din zona roșie a Italiei, cu autocarul. Azi dimineață, bărbatul a început prezinte stări de rău, astfel că a fost anunțat medicul de familie, care a anunțat mai departe autoritățile.

„Avem un caz suspect. Este vorba despre un bărbat care a ajuns aseară, azi noapte cu autocarul din zona roșie a Italiei. Dimineață a fost transportat cu izoleta la spital. Poliția a descoperit și ei m-au anunțat și pe mine, cred că au sunat ceva vecini. Cert este că bărbatului i s-a făcut rău. Nu știm dacă e din cauza coronaviruslui sau e altă cauză. Vom vedea după ce vin rezultatele” a declarat pentru Realitatea de Bistrița, primarul comunei Maieru, Vasile Borș. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.