Un bistriţean rănit într-un accident produs azi dimineaţă în Arad de un poliţist beat

Potrivit comandantului IJP Arad, comisarul şef Alexandru Tanco,  un autocar al unei firme din Bistriţa, care venea din Spania şi se îndrepta spre Bistriţa, avînd la bord 39 de pasageri, a fost implicat în această dimineaţă într-un accident rutier, provocat de un poliţist, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Evenimentul s-a produs la ora 05.00, în localitatea arădeană Cicir, şapte persoane, printre care şi un copil de şase luni, au fost transportat la spital, avînd nevoie de îngrijiri medicale. În urma evaluărilor medicale s-a constatat că, doar 3 persoane dintre cele 7, au fost rănite uşor, între care şi un bărbat din Bistriţa., nici una din fericire,  nu a avut nevoie de internare în spital.

Potrivit comisarului şef,  Alexandru Tanco, accidentul a fost provocat de un subofiţer de la serviciul Judiciar al IPJ Arad, care ieşind de pe o strada laturalnică a intrat pe DN 7, direct pe contrasens, colizionîndu-se frontal cu autocarul care se îndrepta către Bistriţa. În urma impactului, autoturismul in care se afla poliţistul a ajuns într-un şanţ şi s-a izbit de un stîlp de electricitate. Poliţistul care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,59% în aerul expirat, şi pe numele său a fost deschis un dosar penal,  pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Autorul accidentului s-ar putea alege şi cu o pedeapsă disciplinară pe lîngă dosarul penal, a precizat comandantul IJP Arad, Alexandru Tanco, în funcţie de rezultatele de laborator a probelor biologice recoltate imediat după evenimentul rutier. 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.