Update: Eurovision 2010. Paula Seling şi Ovi s-au calificat aseară pentru finala concursului

preluare HotNews.ro

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu concureaza joi in cea de-a doua semifinala a competitiei, cu sanse reale de calificare in finala, dar si cu aprecieri pentru prestatiile vocale din timpul repetitiilor, transmite Agerpres.

La casele de pariuri, artistii romani sunt cotati cu sanse mari de a ajunge in finala, insa nu sunt vazuti favoriti pentru finala din 29 mai.

Clasamentele intocmite de jurnalisti si de fani plaseaza Romania intre finaliste, dar in faza finala a competitiei, conform acestor topuri, Paula Seling si Ovi s-ar clasa in a doua jumatate a clasamentului.

Totusi, site-ul oficial al Eurovision noteaza ca, la repetitiile care au avut loc miercuri, pe scena din Telenor Arena, Paula Seling si Ovi au fost foarte convingatori din punct de vedere vocal.

Cei doi artisti vor concura de pe pozitia a zecea in cea de-a doua semifinala, considerata un fel de finala de catre jurnalisti si fani, care va fi deschisa, joi seara, de concurentii din Lituania - InCulto - cu melodia Eastern European Funk.

Vezi lista completa a participantilor la a doua semifinala Eurovision 2010, potrivit HotNews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.