ZIUA EUROPEI în sportul bistriţean


Directia pentru Sport a Judetului Bistrita-Nasaud impreuna cu Asociatia Judeteana de Atletism a organizat azi 07 mai 2010 incepand cu orele 10:00, pe pista Stadionului Municipal, cu ocazia zilei Europei si a Zilei Mondiale a Atletismului, o serie de probe atletice (80 de metrii plat, 150 de metrii plat si 1000 de metrii plat) pentru elevii de gimnaziu nelegitimati, baieti si fete, scrie site-ul djs.

La startul competitiei s-au prezentat 45 de sportivi provenind de la institutii de invatamant din municipiu si din judet. Amintim aici LPS Bta, Sc. Gen. nr.1 Bta, Liceul de Arte Bta, Sc Gen. nr. 3 Bta, Sc. Gen. Sg. Bai care a castigat majoritatea probelor, Sc. Gen. Cosbuc.

Toti participantii au primit cate un pachetel din partea organizatorilor, constand in o sticla de apa minerala, o ciocolata si nu in ultimul rand un tricou albastru ce simbolizeaza culoarea drapelului U.E. Castigatorii probelor au primit cate o cupa, iar primii 3 clasati diplome.

Felicitam participantii si multumim cadrelor de specialitate implicate in organizarea acestui eveniment, potrivit sursei citate.

Foto: DJS BN

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.