Deputatul Ioan Oltean a dat semnalul campaniei... de cules primari!

 Vineri, 5 februarie, începînd cu ora 18, cîteva sute de săteni din Prundu Bîrgăului au asistat în Căminul Cultural din localitate, la debutul campaniei de cules primari, de la celelalte partide, declanşată de deputatul PDL de BN, Ioan Oltean, susţinut în demersul său de toţi mai marii judeţului: prefectul Cristian Florian, preşedintele CJ, Liviu Rusu, secretarul de stat de la MDRT, Ioan Andreica şi senatorul Ioan Zbirciu.
În sala, Căminului Cultural din Prundu Bîrgăului, localitate considerată perla Văii Bîrgăului, şi unde PDL a fost învins în campania de la locale, au susţinut demersul mai marelui pedelist, aproape toţi şefii descentralizatelor, ajunşi la locul "spectacolului electoral" cu maşinile instituţiilor. Se putea altfel, într-o perioadă de criză? Ne întrebăm retoric?!
Şi dacă tot veni vorba de întrebări, că de răspunsuri ne este plin podul, mai punem o întrebare! De ce, a fost nevoie de o aşa mobilizare de forţe, dacă primarii de Josenii Bîrgăului, Prundu Bîrgăului şi Tiha Bîrgăului, nu aştepau decît un telefon ca să treacă la PDL? Să înţelegem că din cauza crizei financiare, trebuie justificate politic nişte cheltuieli, pe care oricum electoratul le decontează?
Sau e vorba, aici, de nostalgia partidului unic, boală de care se pare că unii ar fi atinşi!
În ce îl priveşte pe primarul de Tiha Bîrgăului, Vasile Dologa, gospodar ce ar trebui să dea lecţii mai multor aleşi locali, precizăm că enumerarea dînsului, între primarii ineficienţi de pe Valea Bîrgăului, şi pe care Ioan Oltean, pe bună dreptate i-a criticat, în timp ce erau de faţă, în primul rînd, are pentru noi doar valoarea amintită, aceea de înşiruire, şi departe de noi gîndul să îi aducem critici, darmite, gestul de a o face!
Detalii în filmul ataşat!
 
 

Comentarii

pd-l cel josnic

am ramas stupefiat sa vad aceste imagini! nu pentru ca metoda ar fi noua la pd-l, dar cred ca pana acum nimeni nu a vazut ce se intampla cu adevarat la astfel de sedinte convocate la ces de seara! ce cauta florian cel apolitic acolo??? nu era program la b

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.