Ioan Oltean: Modernizarea PDL nu poate fi făcută de pe bloguri

"Modernizarea PDL nu poate fi facuta de pe bloguri, a declarat la RFI vicepresedintele partidului, Ioan Oltean. El comenteaza astfel declaratiile facute de euro-parlamentarul Cristian Preda si parlamentarul Sever Voinescu. Cei doi au cerut reformarea Partidului Democrat Liberal, criticand mai mult sau mai putin voalat politica de cadre a formatiunii, aluzie la candidatura lui Honorius Prigoana pentru un loc de deputat.

  • Partidul Democrat Liberal n-as putea spune ca nu resimte nevoia unei anumite modernizari, dar aceasta modernizare nu poate fi facuta din afara partidului, nu poate fi facuta prin voci singulare spuse pe bloguri. Un partid se modernizeaza din interior, un partid se reformeaza prin participarea tuturor membrilor si nu a unor membri singulari, unor voci singulare, asa cum am spus, a caror manifestare este resimtita doar pe bloguri personale si nu in interiorul partidului.
  • Partidul Democrat Liberal are o problema, in sensul ca n-a avut niciodata o politica de cadre evidenta, foarte bine sustinuta, foarte bine consolidata. In aceasta privinta, nu numai eu, ci si multi alti membri marcanti ai partidului realizeaza acest lucru. PDL trebuie sa desfasoare o politica de cadre mult mai evidenta, mult mai selectiva si mult mai antrenata in cercul larg al populatiei din Romania, nu numai in interiorul partidului, ci si in afara lui, in cadrul societatii civile. Asta inseamna ca partidul nu are o baza de date atat de bine pusa la punct, incat in orice moment sa poata sa scoata din baza de date o personalitate care sa fie propusa pentru o anumita functie".


Sursa: HotNews.ro
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.