Oameni, treziţi-vă! Suntem în plină lovitură de statPonta si USL se sterg pe picioare cu Constitutia, legea si institutiile democratice. Traim zile de urgie care sterg 22 de ani de constructie democratica, scrie Monica Macovei pe blogul său.

"Astazi Ponta si USL dau o lovitura de stat, au inlocuit legea cu propriile pofte tiranice.

Ponta si USL ataca frontal ordinea de drept si subjuga justitia: il revoca pe Avocatul Poporului, vor sa ii schimbe pe judecatorii Curtii Constitutionale prin incalcarea Constitutiei care ii declara inamovibili.

Ponta si USL acapareaza ilegal Parlamentul si incearca astazi sa schimbe sefii celor doua Camere prin proceduri ilegale. Tot astazi au acaparat si Televiziunea si Radioul publice.

Suntem in plina lovitura de stat. E timpul ca toti romanii sa vada adevarul si sa se opuna, altfel dictatura si tirania se instaleaza peste noapte".

Comentarii

...rau ma dor...

..si ma-nfior sa vad cum cei 22 de ani de democratie in devenire se spulbera in cele 4 zari. Si ma uit cu teama in jur, nici nu mai stiu cati mai suntem oarecum treji intr-o societate adormita, amortita de criza si ametita cu apa rece de politicieni abili, perfizi, ce nu urmaresc altceva decat interese meschine. Si totusi sper sa iesim din aceasta toropeala si sa vedem pericolul: incalcarea legii este cu atat mai grava cu cat ea este facuta de oameni ce jura sa o respecte!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.