Update: Bebelușii de la Kiev nu sunt abandonați, ci părinții nu pot ajunge la ei, din cauza CORONACRIZEI! Scene răvășitoare din clinicile de mame-surogat din Ucraina. Sute de nou-născuți au rămas blocați „pe stoc” din cauza pandemiei

preluare comisarul.ro

Update: Precizări necesare referitoare la bebelușii născuți la Kiev! MAE român ar trebui să se implice și să organizeze o cursă diplomatică pentru aducerea copiilor în țară!

O cunoștință a noastră ne-a făcut următoarele precizări: bebelușii nu sunt abandonați! Bebelușii sunt blocați din cauza pandemiei, în clinică. Părinții care au contractat mame surogat nu pot ajunge la Kiev să-și ia copiii mult doriți! Practic, clinica de la Kiev nu produce copii ci, în urma unor contracte cifrate la 40 000 de euro, din care 20 000 ajung la mamele surogat, restul sunt cheltuieli de spitalizate a părinților naturali, de la care se prelevează materialul seminal, care, ulterior după fertilizarea în vitro sunt implantate în uterul mamei surogat, cheltuieli de cazare a părinților, analize medicale, etc. 

Familii din 12 țări, între care din România (7), Germania, Norvegia, Suedia, Franța, Japonia, SUA, etc, au contractat nașterea unui copil prin intermediul clinicii din Kiev, și, din cauza COVID 19, dar și din cauza lipsei de implicare a ministerelor de externe din țările respective, părinții nu pot ajunge la copiii lor! 

Astăzi, 20 mai, sunt câteva familii blocate la granița cu Ucraina, care nu pot ajunge la Kiev, din cauza carantinei, un cuplu de norvegieni care au gemeni, sunt cazați de două luni în hotelul clinicii, unde stau cu bebelușii, ceilalți, aproape 500 de cupluri din toată lumea, fac demersuri prin ambasadele lor pentru a ajunge la Kiev să își ia copiii!

Clinica  din Kiev face demersuri dioplomatice pentru ca părinții să ajungă la nou născuții, care, da sunt în clinică, dar beneficiază de îngrijire, medicație și o bonă, iar pentru toate acestea părinții plătesc încă 50 de euro, pentru fiecare zi de spitalizare și în care nu-și pot vedea și strânge la piept copiii! redacția ziarul-bn.ro

 

Știrea inițială

 Peste 500 de nou-născuți, „comandați” de occidentali înstăriți, prin intermediul agențiilor de mame-surogat, așteaptă acum să fie ridicați în mai multe clinici din Ucraina. Interdicțiile de călătorie aduse de pandemia globală de Covid-19 ar putea, însă, să anuleze multe dintre „comenzi”, potrivit publicației RMX.

O înregistrare video tulburătoare surprinde zeci de bebeluși lăsați în grija clinicii BioTexCom din Kiev, firmă de „reproducere umană”, după cum se arată în descrierea centrului.

În catalogul firmei, potențialii părinți pot găsi oferte „atractive” la vânzare, însoțite de imagini idilice cu bebeluși zâmbitori. Fiecare nou-născut costă 9.900 de euro, un „chilipir” pentru o persoană înstărită. Continuare aici

Comentarii

Mama surogat nu este ceva

Mama surogat nu este ceva nou, penrtu cupluri infertile -ultima șansă să aibă copilaș

Nu susțin așa o părere că

Nu susțin așa o părere că mama surogat va naște un copill sănătos, cum poți fi sigur cum se va purta o astfel de femee în îndepărtare?

Fertilizare

Clinica și-a asumat responsabilitatea totală, anume întreținerea bebelușilor în timpul carantinei. Bravo! Au dovedit a fi întradevăr de încredere

Privesc și nu pot să m-i

Privesc și nu pot să m-i imaginez ce poate să simtă acasă mamele acestor copii....

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.