Anunţuri făcute în Pasul Tihuţa. Grupări interlope în judeţul Bistriţa-Năsăud. Antrenorul Gheorghe Bozga, pe ultimul drum. Fonduri pentru încă 70 de bistriţeni, la Casa Verde

 Mesagerul: Anunţuri făcute în Pasul Tihuţa

Proiectul multianual pentru drumurile judeţene, lansat în această toamnă
În altă ordine de idei, cu acelaşi prilej premierul a anunţat că foarte curând va fi lansat proiectul "10.000 de kilometri de drumuri judeţene" cu o finanţare multianuală de peste 1 miliard de euro. "Este un proiect multianual care va reuşi conexarea drumurilor judeţene cu drumurile naţionale sau cu autostrăzile în lucru sau care sunt deja finalizate ca şi kilometru. Pe bază de credit furnizor se vor putea contracta credite care vor fi plătite în anii următori.

BistriţaOnline: Grupări interlope în judeţul Bistriţa-Năsăud
 

În contextul evenimentelor de la Piatra-Nemţ, când un interlop local a fost pur şi simplu executat în văzul lumii, opinia publică din Bistriţa-Năsăud, pe bună dreptate, îşi pune întrebări vis-à-vis de situaţia de la noi din judeţ. Conform unui document al IPJ BN, din 2009, în judeţul Bistriţa-Năsăud, fenomenul cunoscut sub denumirea de “crimă organizată” nu ar fi reusit pana in prezent, sa isi constituie "clanuri", ci doar grupuri infractionale, care, sunt atent monitorizate de organele de abilitate.

Citynews: Antrenorul Gheorghe Bozga, pe ultimul drum

Antrenorul emerit Gheorghe Bozga a fost condus duminica pe ultimul drum. Familia indurerata, prietenii de-o viata, antrenori si sportivi din Bistrita dar si din tara au participat la funeraliile celui care-a fost unul dintre cei mai mari tehnicieni ai tenisului de masa romanesc.

Bistriţeanul: Fonduri pentru încă 70 de bistriţeni, la Casa Verde

Bistritenii care sunt interesati sa primeasca fonduri nerambursabile pentru schimbarea sistemelor traditionale de incalzire si apa calda mai au o sansa. Statul a mai suplimentat fondurile pentru inca 70 de cereri. Pana la aceasta ora 261 de bistriteni beneficiaza de subventiile oferite de stat.
Programul Casa Verde a debutat de la inceputul lunii iulie. Bistritenii si-au putut depune inca de atunci dosarele de finantare nerambursabila la Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud.

 

Foto: Mesagerul.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.