Augustin Zegrean este noul preşedinte al Curţii Constituţionale

Potrivit HotNews.ro Augustin Zegrean a fost ales, joi la pranz, presedintele Curtii Constitutionale, anunta Agerpres. Mandatul fostului presedinte, Ion Vida, a expirat acum 10 zile. Augustin Zegrean a fost nominalizat in 2008 pentru functia de judecator al Curtii de presedintele Traian Basescu si a fost deputat PDL.

Curtea Constitutionala si-a ales joi noul presedinte, dupa ce locurile de judecatori ramase vacante acum 10 zile au fost ocupate. Luni, Senatul a avizat numirea Iuliei Antoanella Motoc (propunerea PDL) ca judecator al CCR, iar Camera Deputatilor a avizat numirea lui Stefan Minea (sustinut tot de PDL) pentru un alt fotoliu de judecator al CCR. Continuare articol
 

 

Comentarii

Curtea BASESCIONALA

Un ZERO juridic, fost jurist la intreprinderea de colectare a fiarelor vechi, fost senator FSN, de azi presedinte al curtii BASESCIONALE! Asteptati voi "revolutie morala", "reforma si modernizare", "sa traiti bine" de la asemenea indivizi si seful lor de la Cotroceni pana v-o creste par in palma!!! Rusine, Dinu Patriciu!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.