Bistrița Bîrgăului: Labă: M-am săturat de poliție, m-am săturat de presiuni, m-am săturat de modul de administrare!

 Joi, la Bistrița Bîrgăului, s-a consumat încă un episod din mascarada privind grija pentru administrarea și paza pădurilor comunale. Primarul Vasile Laba a orchestrat înființarea unei structuri autonome pentru adminstrarea patrimoniului silvic pe un scenariu cu etape cam aiurea, punînd carul înaintea boilor. Asta după două repetiții consumate pe mîna vicelui Nușfelean.

Este vorba de demersurile pentru înființarea unei regii autonome de administrare a pădurilor locale, structură despre care specialiștii în domeniu spun că este o brambureală a cărei bază legislativă nu este clară, așa cum sînt multe legi în România, menite să încurce proprietarii, dar mai ales să îi deposedeze pe aceștia de patrimoniul indiviz.

Episodul de joi, de la CL Bistrița Bîrgăului a revelat fără echivoc interesele primarului Vasile Laba și a mașinii de vot pe care acesta o controlează în legislativul local.De altfel, după alegerea inginerului Mihai Pop pentru funcția unei regii care nu are încă statut aprobat și nici consiliu de administrație, primarul s-a dezlănțuit împotriva instituțiilor de control care au îndrăznit să strice ploile grupului mafiot care jefuiește sistematic pădurea comunală, afirmînd nici mai mult nici mai puțin că s-a săturat  de poliție, presiuni, dar mai ales  de controale și de modul de administrare a actualului șef de ocol Dan Mihai Țacăl.

Pănă la urma tiradei, Vasile Labă s-a încurcat singur în propriile afirmații, și după ce l-a criticat pe actualul șef de ocol, inginerul Dan Mihai Țacăl, care a păcătuit prin a cere retragerea atestatului firmei de casă a primarului, Zadorsim SRL, după ce GF a descoperit jaful efectuat de agentul economic (cu voie de la primărie, că doar alimenta și banzicul familiei primarului), edilul a recunoscut că Țacăl este un om onest a cărui singură greșală este faptul că își protejează angajații!

Detalii în clipul atașat

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.