Bistriţa: Vineri 3 şi sîmbătă 4 decembrie - Debarasare D.E.E.E.

Primim la redacţie

Primăria municipiului Bistriţa anunţă organizarea în zilele de 3 şi 4 decembrie 2010 a campaniei trimestriale “Marea Debarasare”, campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la populaţie.
Anunţăm cetăţenii – persoane fizice care deţin DEEE şi doresc să se debaraseze de acestea în cadrul acestei campanii trimestriale, să apeleze telefonul cetăţeanului 0263984 în perioada 29 noiembrie-3 decembrie 2010, urmând ca operatorul local de salubritate SC URBANA SA să transporte DEEE din locaţiile comunicate de cetăţeni către punctele locale de colectare DEEE, potrivit comunicatului remis presei de Primăria Bistriţa.
Atenţionăm cetăţenii – persoane fizice din municipiu care deţin DEEE şi doresc să se debaraseze de acestea în cadrul campaniei trimestriale “Marea Debarasare” din zilele de 3 şi 4 decembrie 2010, că operatorul local de salubritate SC URBANA SA va ridica DEEE doar din locaţiile anunţate la telefonul cetăţeanului 0263984 în săptămâna 29 noiembrie – 3 decembrie 2010.
Categoriile DEEE care pot fi preluate de către SC URBANA SA sunt următoarele: aparate de uz casnic, calculatoare, telefoane, televizoare, aparate radio, aparate video, echipamente de iluminat, jucării etc.
Informaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Integrare Europeană din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, telefon: 0263223923 int.136.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.