Campionatul Naţional de tenis de masă 7 medalii pentru CSM-LPS Bistriţa. Cele mai slabe rezultate la Bac, obţinute la Prundu Bîrgăului, Maieru şi Feldru. Baschet: Alexandra Uiuiu a semnat cu Alba Iulia. Ce mai lucreaza Primăria în această săptămînă?

Mesagerul: Campionatul Naţional de tenis de masă
7 medalii pentru CSM-LPS Bistriţa


- 4 de aur, una de argint şi două de bronz
În weekendul trecut, la Buzău s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Tenis de Masă Romstal Individual de Tineret, competiţie la care sportivii de la CSM-LPS Bistriţa au câştigat 7 medalii - 4 de aur, una de argint şi două de bronz.
La simplu masculin, bistriţeanul Hunor Szocs s-a impus şi a câştigat aurul, iar Mihai Şargu (CSM-LPS Bistriţa) a câştigat medalia de bronz. La rândul ei, Bernadette Szocs a luat argintul la simplu feminin. La dublu masculin, Hunor a făcut pereche cu Ovidiu Ionescu de la CSM Buzău şi au câştigat locul I, iar Răzvan Gălăţan (CSM-LPS Bistriţa), împreună cu George Dincă au câştigat bronzul. Bernadette Szocs s-a impus şi ea la dublu fete, unde, împreună cu Camelia Postoacă de la CS Pristavu Câmpulung au câştigat medalia de aur. La dublu mixt, fraţii Szocs - Bernadette şi Hunor au făcut legea, aducând în vitrina clubului bistriţean încă o medalie de aur.

Clasamente

Bistriţeanul: Cele mai slabe rezultate la Bac, obţinute la Prundu Bîrgăului, Maieru şi Feldru

La sesiunea de toamna a Bac-ului, doar 23 la suta din elevi au reusit sa promoveze. Daca la Colegiul National Andrei Muresanu, din cei sase elevi care au sustinut Bac-ul au fost declarati admisi patru, la Grupul Scolar Radu Petrescu din Prundu Bargaului, din 32 au promovat doar doi elevi.
La fel ca si in sesiunea de vara a Bac-ului, si in cea de toamna cele mai slabe rezultate s-au inregistrat in mediul rural.

Astfel, la Grupul Scolar Ion Caian Romanul din Caianu Mic, din 18 candidati au fost declarati admisi noua, la Grupul Scolar Liviu Rebreanu din Maieru din cei 115 elevi au promovat 22, la Grupul Scolar Radu Petrescu din Prundu Bargaului, din 32 de elevi au trecut Bac-ul doar doi, iar la Grup Scolar Feldru, din 103 au promovat 10.

Citynews: Alexandra Uiuiu a semnat cu Alba Iulia

Bistriteanca Alexandra Uiuiu a semnat un contract pe un an de zile cu formatia CS Universitatea - LPS Alba Iulia. Baschetbalista in varsta de 21 de ani a renuntat la contractul cu campioana MCM Targoviste si a ales Alba Iulia. Spune ca a luat aceasta decizie pentru a juca mai mult, dupa ce sezonul trecut a evoluat foarte putin la echipa campioana. "Contractul cu Alba Iulia este bun si din punct de vedere financiar, dar acest lucru m-a interesat mai putin. Eu am vrut sa joc mai mult, sunt tanara si deocamdata nu ma gandesc la bani. Ma inteleg foarte bine cu fetele de aici si sper sa facem o figura frumoasa in acest sezon" a declarat Alexandra Uiuiu pentru citynews.ro.

BistriţaOnline: Ce mai lucreaza Primăria în această săptămînă?
 

 

Vă prezentăm agenda lucrărilor edilitare pe care Direcţia Servicii Publice le va efectua în perioada 6 – 10 septembrie 2010:

Serviciul „Întreţinere Străzi”, formaţia Tămaş Florea:
- lucrări de reabilitare pe Aleea Pandurilor;
- lucrări de asfaltare la: terenul de sport de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”; parcare strada Garoafei, bl. 2; trotuare aferente Aleii Spătarului;
- lucrări de execuţie parcări: în curtea Colegiului Tehnic „Infoel”; Aleea Brânduşei, bl. 25;
- lucrări de execuţie legătură între străzile Grănicerilor

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.