Catalogul Bibliotecii Judeţene va putea fi consultat online. Cupa Izvorul Luţului va fi un turneu "spectaculos". Microbuz furat din Ungaria, găsit la Silivaşu de Cîmpie. Scandal politic în Consiliul Judeţean

Citynews:  Catalogul de carti al Bibliotecii Judetene va putea fi consultat in curand si on-line. Biblioteca Judeteana Bistrita-Nasaud are in lucru in aceste momente un site al institutiei, care va fi dat in curand in folosinta. Pe langa consultarea fondului de carte, bistritenii vor putea sa recomande bibliotecarilor ce carti sa achizitioneze, dar vor putea fi la curent si cu evenimentele pe care institutia le organizeaza.

Mesagerul: Cupa Izvorul Luţului va fi un turneu spectaculos"

- este de părere Ioan todoran, viceprimarul comunei Monor
Duminică, la Gledin se va desfăşura a XIII-a ediţie a celebrei cupe de fotbal de pe Valea Şieului, "Izvorul Luţului", unde vor participa 8 echipe din judeţul nostru şi din Mureş: Gledin I, Gledin II, Monor, Şieuţ - Ruştior, Şieu Măgheruş, Şieu - Posmuş, Mărişelu - Bârla, Batoş - Dedrad. Cele 8 pretendente la trofeul pus în joc vor fi împărţite în două grupe, primele două clasate din fiecare serie urmând a juca semifinalele. Competiţia va începe la ora 9.00, fiecare partidă jucându-se pe parcursul a două reprize de câte 20 de minute, cu o pauză de 5 minute între reprize. În caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, se vor executa lovituri de departajare. Prima semifinală va începe în jurul orei 18.00, iar finala, care se va disputa pe parcursul a două reprize a câte 30 de minute, va începe la ora 19.00. În caz de egalitate se vor executa lovituri de departajare pentru stabilirea câştigătoarei trofeului. Premiile acordate câştigătorilor constau în bani, locul I urmând să primească 300 de lei, iar locul II - 200 de lei, iar locurile III - IV (stabilit prin rezultatul semifinalelor) vor primi câte 50 de lei.

Bistriţeanul: Microbus furat din Ungaria, găsit la Silivaşu de Cîmpie

Politistii din Silivasu de Campie au gasit in aceasta dimineata, pe raza localitatii, un microbus care se pare ca ar fi fost furat din Ungaria.
Un incident mai putin obisnuit s-a petrecut in aceasta dimineata la Silivasu de Campie. Politistii de acolo au descoperit un microbus care figureaza in evidentele IGPR ca fiind furat din Ungaria.

Soferul, un barbat din judetul Mures, sustine ca a cumparat masina si ca are acte doveditoare in acest sens.

BistriţaOnline:  Scandal politic în Consiliul Judeţean

Proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de miercuri a Consiliului Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud nu au putut fi votate, deoarece consilierii PSD şi PNL, care alcătuiesc majoritatea, s-au abţinut de la vot, nemulţumiţi că preşedintele CJ, Liviu Rusu, (PDL) nu a introdus în discuţie un proiect privind înfiinţarea unei comisii de analiză şi verificare a licitaţiilor organizate de administraţia judeţeană.

Cei 11 consilieri PSD şi cinci consilieri PNL prezenţi la şedinţă au acceptat să voteze doar primele două proiecte de pe ordinea de zi, privind constatarea încetării mandatului unui consilier judeţean al PSD, care a demisionat, şi înlocuirea acestuia cu un nou consilier, în persoana avocatei Iulia Cupşa Kisseleff.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.