Colibiţa, văzută prin obiectivele unor aparate de fotografiat. Au protestat şi cadrele didactice. Municipalitatea intenţionează să marcheze 75 de kilometri de traseu montan pentru ciclism. Proteste afară, şedinţă secretă a PDL înăuntru

www.bistritaonline.ro

Colibiţa, văzută prin obiectivele unor aparate de fotografiat

În această seară, de la ora 18:30, Art Galeria de pe pietonalul Liviu Rebreanu va găzdui vernisajul unei noi expozitii a Fotoclubului Axxa.
Expozitia contine 32 de lucrari realizate la Colibita, locul de desfasurare a “Colocviului Naţional de Artă Fotografică, ediţia a doua 2011″ organizat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România împreuna cu Centrul Judeţean de Cultură Bistriţa-Năsăud şi Fotoclub Axxa.
“Deşi participanţii la colocviu au fost artişti fotografi din toate colţurile ţării precum şi din Republica Moldova, Ucraina şi Ungaria, cu toţii au fost impresionaţi de frumuseţea zonei Colibiţa, mulţi dintre ei vizitând pentru prima dată aceste locuri. Prin fotografiile realizate, cu siguranţă s-a făcut o promovare foarte bună Colibiţei, a acestui loc cu care judeţul nostru se poate mândri” a declarat Toni Pal, membru al Fotoclubului Axxa.
Expoziţia de astăzi este parte a unui proiect amplu la nivel naţional şi anume Luna Fotografiei în România care a fost decretată ca fiind luna Ianuarie.

www.mesagerul.ro

Au protestat şi cadrele didactice

 

 

 

 

S-a cerut, înainte de începerea protestului, vigilenţă, atenţie la eventuale persoane necunoscute ce ar putea crea probleme, şi care nu-şi aveau locul la acţiunea organizată miercuri, de la ora 15.00, în faţa prefecturii, de Uniunea Judeţeană a Sindicatelor Libere din Învăţământ. Protest organizat, cu microfon, megafon, fluiere, nemulţumiri scrise fără „rigoarea” rimelor (cu puţine excepţii), lozinci scandate ordonat, potrivit subiectului abordat de vorbitorul de la microfon şi după ce acesta a pus la capătul frazei, în loc de punct şi virgulă, „huo-ul” cuvenit, cu „Jos Băsescu” când a fost vorba de Băsescu, cu „Jos Funeriu” când era Funeriu ţinta. Disciplină, într-un fel; şi nu pentru că dascălii au beneficiat de susţinerea Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi Retragere.

www.bistriteanul.ro

Municipalitatea intenţionează să marcheze 75 de kilometri de traseu montan pentru ciclism

In sprijinul persoanelor care se deplaseaza cu bicicleta pentru a ajunge la serviciu sau pentru a se relaxa, municipalitatea vrea sa marcheze trasee de ciclism care sa asigure siguranta tuturor participantilor la trafic, dar si orientarea mai buna a iubitorilor sportului pe doua roti.
Marcarea traseelor pe strazile orasului pentru deplasarile zilnice, dar si in zona extravilana, pentru ciclismul de agrement ar stimula folosirea intr-un numar cat mai mare a bicicletelor.

www.citynews.ro

 Proteste afară, şedinţă secretă a PDL înăuntru
 

Acţiune fără precedent a pedeliştilor bistriţeni, care, în timp ce în faţa Palatului Administrativ se aflau peste 150 de protestatari, au găsit de cuviinţă să ţină o şedinţă de partid în sala de şedinţe a acestei clădiri, aflată la primul etaj al imobilului pichetat de manifestanţi.

Pedeliştii au intrat discret în clădire, astfel încât manifestanţii nu i-au observat, printre aceştia aflându-se inclusiv fostul ministru al Muncii, Ioan Nelu Botiş, care deţine funcţia de preşedinte al PDL Bistriţa.
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.