Comisia Europeană a dat verde unui proiect de 83 de milioane de euro, pentru extinderea reţelelor de apă în judeţul Bistriţa-Năsăud

 

La 24 februarie, Comisia Europeană a dat aprobare finanţării unui proiect în cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu pe Axa Prioritară, în valoare de 83,2 milioane de euro, din care 64 de milioane reprezinta exclusiv finanţare europeană. Acest proiect, extrem de important pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, numit "Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bistriţa-Năsăud, va fi derulat în perioada 2010-2013, prin intermediul Aquabis şi va însemna reabilitarea staţiilor de tratare, a conductelor de aducţiune, extinderea sistemului de distribuţie a apelor potabile, construirea unor staţii noi de pompare şi patru staţii de epurare terţiare. În acest proiect, intră localităţile Bistriţa, Năsăud, Telciu, Sîngeorz Bai, Maieru, Beclean, Feldru, cît şi zonele vecine acestor localităţi, potrivit comunicatului remis presei de Nicu Rozenberg, reprezentantul Organismului Intermediar POS Mediu din Cluj-Napoca.

Faţă de situaţia actuală în zona amintită, acest proiect înseamnă conectarea a încă 19.389 locuitori la sistemul de alimentare cu apă potabilă se spune în comunicatul dat de reprezentantul Organismului Intermediar pentru Programul Operational Sectorial “Mediu” - Cluj Napoca, Regiunea 6 Nord-Vest. În privinţa sistemului de canalizare, prin intermediul acestui proiect, vor fi conectaţi în plus 30.034 locuitori, faţă de momentul actual, potrivit documentului citat.

 

Comentarii

Solutii pentru potabilizarea apei

Importator de solutii pentru filtrarea si purificarea apei. Filtre de apa, Filtre de Apa cu osmoza inversa, Filtre Apa pentru Intreaga Casa, Filtre Purificatoare, Purificatoare de Apa, Dedurizatoare de Apa automate.Sisteme pentru remineralizare, alcalinizare si structurarea apei.
Livrari in 24 de ore prin curier rapid in toata tara.
Pentru detalii suplimentare accesati Magazinul nostru Online :Filtre Apa Dedurizatoare http://www.staraqua.ro.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.