Comparație năucitoare: Un bărbat care a furat 4 conserve a fost reținut iar ”bărbații care au furat un munte de minereu” sunt liberi să mai ”făptuiască”?

 Ilustrația este asigurată cu un video preluat de pe you tube al tvr privind cei 40 de lei, paguba pe care omul a făcut-o într-un magazin.

Întrebări retorice?

Cum poți tu procuror să propui arestarea după reținere a unui bărbat, care a furat, de foame, 4 conserve de pește dintr-un magazin din Constanța? Când în țara asta s-a furat aproape totul și în stil mare? Când, ca să dăm un exemplu de actualitate, firma lui Traian Larionesei din Anieș BN, ar fi furat un munte de minereu, aflat de ani de zile în inventarul celor de la UAT Prundu Bârgăului? Sigur, pare că ar fi fost ajutat de firma Dimex a familiei Scurtu? Ca să nu mai vorbim de amenda de doar 28 de milioane de euro dată aceleiași firme din Anieș de către Consiliul Concurenței pentru ”albirea” lemnului tăiat ilegal și vândut la austrieci? Cum poți? Îți bați joc de Lege? Sau îți bați joc de români și de România?

 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.