Dacian Cioloș despre alegerile anticipate

 

Spune că anticipatele sunt mai greu de făcut dar sunt posibile!

 

Detalii în interviul realizat de jurnalistul Dan Tăpălagă de la g4media.ro

” Anticipatele sunt posibile și cred că trebuie folosite toate argumentele în negocieri în Parlament pentru a construi această majoritate. Președintele poate să joace un rol, vine reîncărcat acum, după aceste alegeri, vine cu o autoritate, cu susținere publică.
Cred că există și în rândul populației o susținere pentru alegeri anticipate pentru a legitima o nouă majoritate în Parlament, care să se apuce de treabă. Și să rezolve probleme inclusiv cele legate de deficitul bugetar, că nu vor putea fi rezolvate doar cu niște măsuri pe câteva luni de zile. Sunt o grămadă de argumente care ne duc în ideea că avem nevoie de o nouă majoritate.
Urmează să ne vedem cu premierul Ludovic Orban la sfârșitul acestei săptămâni, nu ne-am văzut pentru că am fost la Strasbourg, unde a fost votată noua Comisie, dar da, la sfârșitul săptămânii o să ne vedem. Am avut o discuție telefonică cu dânsul la sfârșitul săptămânii trecute și am înțeles și de la dânsul și de la europarlamentari PNL de aici, am avut o discuție cu Rareș Bogdan, care mi-a confirmat faptul că există un interes și la PNL pentru organizarea de alegeri anticipate”, a pus Cioloș.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.