De la "Cerbul de Aur Junior", în Germania şi Olanda.Ana Maria Prodan : Îmi place totul al Bistriţa. Farmaciile nu vor mai elibera reţete gratuite şi compensate din 11 august. Rupere de nori la Şanţ

Mesagerul:  De la "Cerbul de Aur Junior", în Germania şi Olanda


Tânăra bistriţeancă Bernice Andra Chitiul, o voce tot mai impunătoare pe scena muzicii pop, a câştigat un nou trofeu, de această dată la Festivalul Internaţional de Muzică Pop "Cerbul de Aur Junior", derulat în perioada 29 iulie - 1 august la Arenele Romane, Bucureşti. Pentru evoluţia remarcabilă şi interpretarea originală a melodiei "Say something" aparţinând compozitorului Laurenţiu Cazan, Bernice a câştigat premiul Asociaţiei Culturale din Alsdorf? "Kunstverein Alsdorf", Germania, reprezentată prin Natalia Marso, membră a juriului. Premiul constă într-un turneu de o săptămână în Germania şi Olanda, în cadrul căruia Bernice va participa la diverse spectacole şi emisiuni radio-tv.

Citynews.ro: Ana Maria Prodan : Îmi place totul al Bistriţa

Printre doua zboruri cu avionul pentru a negocia contractele jucatorilor pe care-i impresariaza, Ana Maria Prodan se relaxeaza la Bistrita, la o casa pe care si-a inchiriat-o, impreuna cu sotul sau, Laurentiu Reghecampf. Si-a adus si bona filipineza, care are grija de copilul sau, Laurentiu Junior. Spune ca ii place orasul pentru ca e linistit si se mananca sanatos.

Bistriţeanul: Farmaciile nu vor mai elibera reţete gratuite şi compensate din 11 august

Intrucat farmaciile bistritene nu si-au mai primit banii pe medicamentele gratuite si compensate eliberate din luna noiembrie a anului trecut, 50 de farmacisti bistriteni au decis ca nu vor mai elibera retete din 11 august.
Doar cateva zile mai au la dispozitie bolnavii bistriteni pentru a isi putea achizitiona medicamentele gratuite sau compensate.

Intrucat Casa de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud nu a mai decontat farmaciilor banii inca din luna noiembrie a anului trecut, 50 de farmacisti au avut ieri o intrunire pentru a dezbate aceasta probleme. In urma acesteia a fost luata decizia de a nu se mai elibera medicamente gratuite si compensate din data de 11 august.

Vasile Ionel, presedintele Colegiului Farmacistilor Bistrita-Nasaud, a declarat pentru Bistriteanul.ro ca "ieri am avut o intalnire cu farmacistii. Doar 50 dintre ei au fost prezenti, si toti cei 50 au semnat pentru a nu mai elibera retete gratuite si compensate daca CJAS BN nu va primi retele eliberate in lunile iunie si iulie si, daca nu se va efectua plata pentru 210 zile cat prevede contractul cu CJAS BN. Eu cred ca si restul de 15 vor veni sa semneze, intrucat este posibil ca absenta lor de la sedinta sa fie cauzata de un motiv intemeiat".

BistriţaOnline: Rupere de nori la Şanţ 

O rupere de nori a afectat miercuri seara comuna Şanţ din judeţul Bistriţa-Năsăud, un drum comunal fiind distrus pe o porţiune de 30 de metri în urma ploii torenţiale care, potrivit primarului din localitate, Cornel Moisil, nu a durat mai mult de 20 de minute.

Primarul comunei Şanţ a declarat pentru AGERPRES că apele pârâului Cârţibab au ieşit din matcă şi au inundat un drum comunal care străbate centrul de comună, acesta fiind grav afectat pe o porţiune de 30 de metri. Din fericire, apele revărsate nu au ajuns la gospodăriile oamenilor.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.