De Revelion, lăsaţi bijuteriile să strălucească!

2010 este Anul Tigrului de Metal, confom horoscopului chinezesc, de aceea în noaptea dintre ani se impune să purtaţi bijuterii din aur şi argint, care să vă dea strălucirea de care aveţi nevoie de Revelion. De asemenea, dacă vă mai permite bugetul, oferiţi celor dragi bijuterii din aceste metale, ele vor aduce bucurie şi noroc nu doar celor care le primesc, ci şi celor care le dăruiesc.
 
Dacă nu ştiţi încă ce să purtaţi de Revelion, aflaţi că Anul Tigrului de Metal (care va începe, în fapt, doar din 15 februarie 2010) a impus deja cîteva tendinţe în această privinţă. Albul, griul deschis şi bejul sunt culorile „la modă” la acest sfârşit de an, dar neapărat trebuie să scoateţi din cutiuţe bijuteriile de argint şi aur, pentru a vă purta noroc în Noul An. Pentru cei cu bugete reduse, sfatul nostru este să mergeţi la cel mai apropiat magazin de gablonţuri şi cu siguranţă veţi găsi combinaţia de argintiu şi auriu în multe bijuterii, deoarece acesta este trendul pentru 2010. Orice variantă alegeţi, în noaptea de Relevion lăsaţi bijuteriile să strălucească şi să vă facă şi pe dumneavoastră mai strălucitori/strălucitoare!
La final, ţineţi minte la ce vă puteţi aştepta de la Anul Tigrului de Metal: schimbări bruşte, tentaţia aventurii, fără a mai gîndi la riscuri, conflicte, dar şi justiţie faţă de cei care au scăpat nepedepsiţi pînă acum pentru faptele lor. Aşadar, un an al extremelor, în care fiecare va trebui să-şi găsească echilibrul şi înţelepciunea de a face faţă provocărilor.
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.