Dina Suciu, instalata la şefia Protecţiei Consumatorului. De Zilele Bistriţei va bate ceasul din Turn. Drumul Dumitrei Vechi e închis circulaţiei. Extemporal pentru job

Citynews: Dina Suciu, instalata la şefia Protecţiei Consumatorului

Noul director coordonator al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului, Dina Suciu, a fost instalat joi in functie. La eveniment au participat subprefectul Ioan Paun dar si reprezentanti ai PD-L.

 

"Un nou inceput si o noua echipa. Din experintele profesionale pe care le-am trait pana acum am invatat un lucru: niciodata un manager nu va reusi sa obtina simpatia tuturor si sa multumeasca pe toata lumea. Prin prisma functiilor pe care le-am avut dimensiunea cea mai importanta era cea de relationare si comunicare . Datorita misiunii institutiilor pe care le-am reprezentat acesti parametrii nu au fost intotdeauna usor de atins la valoarea optima dar fiecare experienta ne ajuta sa ne imbogatim aceste abilitati. Am convingerea ca voi avea sprijinul si intelegerea necesara pentru a continua ceea ce altii au construit pana acum in cadrul acestei institutii" a declarat Dina Suciu.

Mesagerul: De Zilele Bistriţei va bate ceasul din Turn

Se apropie momentul când turnul Bisericii Evanghelice va rearăta bistriţenilor, cum s-a întâmplat de secole, ora exactă. După cum ne-a comunicat recent dr. Hans Georg Franchy, preşedintele Asociaţiei Saşilor din Germania şi Austria HOG Bistritz-Nosen, până în 10 iulie pietrarii vor încheia restaurarea faţadei din turn în zona ceasului, lucrarea fiind necesară înaintea montării ansamblului finanţat de Asociaţia Saşilor din Germania şi Austria HOG Bistritz-Nosen. Costul total se ridică la 243.630 lei, respectiv 59.421,95 euro şi este suportat integral de asociaţia HOG Bistritz-Nosen. Bistriţenii datorează HOG şi achiziţionarea şi montarea ceasului ale căror costuri se ridică la 18.891 euro, echivalând cu circa 79.342 de lei.

Bistriţeanul: Drumul Dumitrei Vechi e închis circulaţiei

Pana la pranz soferii care au de trecut pe drumul Dumitrei Vechi sunt sfatuiti sa aleaga o alta ruta deoarece strada este inchisa pentru o serie de lucrari.
Municipalitatea a anuntat in aceasta dimineata ca traficul rutier la trecerea de cale ferata din zona Andrei Muresanu – str. Drumul Dumitrei Vechi va fi restrictionat intre orele 8.00 – 12.00.

Aici angajatii Eon Gaz efectueaza o serie de lucrari la reteaua de gaz.

BistriţaOnline: Extemporal pentru job

Cel mult zece angajaţi ai Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud îşi vor pierde locurile de muncă după ce vor intra în vigoare normele de personal pentru autorităţi publice locale stabilite de Guvern.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu (PDL), a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că va renunţa la circa 30 de posturi neocupate şi la cei cărora dacă le dă extemporal şi le cere să îi spună ce au lucrat într-o săptămână sau într-o lună "nu scriu prea multe lucruri pe foaia de hârtie".

"Trebuie să ţinem cont şi de normele de personal, dar şi de munca pe care o prestează fiecare şi de capacitatea CJ de a se autogestiona cu un număr limitat de angajaţi. Renunţ la circa 30 de posturi neocupate şi mai renunţ şi la cei care, dacă le dau extemporal şi le cer să îmi spună ce au lucrat într-o săptămână sau într-o lună, nu scriu prea multe lucruri pe foaia de hârtie. E vorba de şapte până la zece salariaţi, ceea ce reprezintă cinci la sută din totalul salariaţilor din CJ", a afirmat Liviu Rusu.

Foto: Citynews.ro

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.