Drumul de acces în Valea Vinului este tot sub ape

La cinci săptămîni de la inundaţiile din 22 iulie, accesul în localitatea Valea Vinului, se face tot prin apă. Drumul Judeţean este tot în stăpînirea Pîrîului Valea Secii. E drept că apele sînt limpezi acum şi pot fi trecute uşor, dar, iarna se apropie cu paşi repezi, ploile şi apoi zăpezile vor creşte debitul acestui curs de apă şi vor apărea problemele. Ca să nu mai spunem de îngheţurile care ar putea bloca drumul şi în consecinţă, accesul în sat.

Prin comparaţie, drumul forestier care duce la cabana Valea Secii din Parcul Naţional Munţii Rodnei, distrus şi el de viitura din iulie a fost reparat!? Foarte important drum! Prietenii ştiu de ce! Ce nu ştiu prietenii este de ce nu s-a decolmatat cursul pîrîului pe sub Drumul Judeţean? Ori poate că ştiu...

Facem precizarea că, în localitatea Valea Vinului doar 260 de suflete ar putea avea probleme dacă autorităţile uită de drumul cu pricina. Sperăm că nu se va întîmpla acest lucru...

Comentarii

Pai drumul de la Valea Secii

Pai drumul de la Valea Secii a fost reparat pentru ca acolo e "teritoriul" padurarilor. Padurari care fac parte din mafia locala.

Filtrare Apa

Importator de solutii pentru filtrarea si purificarea apei. Filtre de apa, Filtre de Apa cu osmoza inversa, Filtre Apa pentru Intreaga Casa, Filtre Purificatoare, Purificatoare de Apa, Dedurizatoare de Apa automate.Sisteme pentru remineralizare, alcalinizare si structurarea apei.
Livrari in 24 de ore prin curier rapid in toata tara.
Pentru detalii suplimentare accesati Magazinul nostru Online :Filtre Apa Dedurizatoare http://www.staraqua.ro.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.