Drumul Judeţean 172 transformat în albie de pîrîul Valea Secii!

Duminică 5 septembrie 2010, Valea Vinului. Drumul Judeţean 172 Rodna-Valea Vinului a fost luat în stăpînire de pîrîul Valea Secii. 

Contactat pe această temă, după aproape două luni de la inundaţiile din 22 iulie, primarul de Rodna, Alexandru Năşcan, a declarat că, apa pîrîului va fi drenata pe sub drum, aşa cum era şi anterior inundaţiilor, dar că acest lucru încă nu este posibil din cauza lipsei unui utilaj care să facă acest lucru.

Facem precizarea că, pîrîul Valea Secii, umflat de o viitură de proporţii în seara de 22 iulie şi-a schimbat albia pe cîteva zeci de metri, actualmente cursul acestuia ocupînd o porţiune de mai bine de 50 de metri din Drumul Judeţean 172, imediat după intrarea în localitatea Valea Vinului, astfel că accesul în sat se face prin apă.

Comentarii

Filtrarea Apei

Importator de solutii pentru filtrarea si purificarea apei. Filtre de apa, Filtre de Apa cu osmoza inversa, Filtre Apa pentru Intreaga Casa, Filtre Purificatoare, Purificatoare de Apa, Dedurizatoare de Apa automate.Sisteme pentru remineralizare, alcalinizare si structurarea apei.
Livrari in 24 de ore prin curier rapid in toata tara.
Pentru detalii suplimentare accesati Magazinul nostru Online :Filtre Apa Dedurizatoare http://www.staraqua.ro.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.