Eins, zwei, drei, problemă rezolvată. Anton Vlad şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean. 20.000 de lei, amendă pentru că au aruncat vată minerală pe marginea apei. FOTO: Serbarea Cetatii Ciceului

 Mesagerul: Eins, zwei, drei, problemă rezolvată

- pompierii au rămas cu avizele şi dinamita
În urma viiturii din 22 iulie, care a afectat localitatea Valea Vinului din Munţii Rodnei, în zona masivului Saca, între două izvoare, a rămas înţepenit un bolovan uriaş cu un diametru de circa 6-7 metri. Stânca a blocat albia pârâului Izvorul Roşu şi exista riscul ca în cazul unei alte viituri să apară o acumulare de apă, cu risc de inundare a localităţilor aflate în aval şi a drumului forestier din acea zonă.

Citynews: Anton Vlad şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean
 

tipareste e-mail messenger facebook twitter Liderul PNL B-N, deputatul Ioan Tintean, declara pentru citynews.ro ca dupa sedinta Biroului Politic Judetean, desfasurata vineri seara, consilierul judetean liberal Anton Vlad si-a prezentat, in fata conducerii partidului, demisia din functia publica, urmand sa ramana membru al PNL.

 

"Eu prefer ca toti colegii asupra carora BPJ a luat decizia excluderii sa procedeze la fel. Eu unul doresc ca toti sa ramana in partid, dar nu pot sa mai fie consilieri judeteni" spune Tintean

Bistriţeanul: 20.000 de lei, amendă pentru că au aruncat vată minerală pe marginea apei

Comisarii Garzii de Mediu Bistrita-Nasaud au amendat, la finele saptamanii trecute, cu 20.000 de lei, o firma din Cluj-Napoca, care a depozitat o cantitate insemnata de vata minerala pe marginea apei, in Saratel.
In ciuda amenzilor usturatoare aplicate de Garda de Mediu, oamenii continua sa arunce mizerii unde ii taie capul.

BistriţaOnline: FOTO: Serbarea Cetatii Ciceului
 

 

La Ciceu Mihaiesti, sus la cetate s-a tinut astazi serbarea cetatii. Au fost dansuri medievale si s-a pus in scena (re)venirea lui Petru Rares la Cetatea Ciceului.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.