Fără un bazin olimpic la Bistrița, juniorii de la înot ajung pe podium. Cu 19 înotători la Cupa Mureş! CS Tibi se pregătește de naționale!

preluare sportulbistritean.ro

Orășelul Beclean surclasează Bistrița cînd e vorba de înot. Sportivii juniori din Bistrița care practică înotul cu succes, folosesc pentru antrenamente bazinul semiolimpic din orașul de pe Someșul Mare sau piscina unei firme private specializate din Bistrița. Și asta este vestea buna, că dacă ar sta după administrația municipală ar păți precum amatorii de schi ce așteaptă de ani de zile o pîrtie pe care să mai și schieze, iarna, că vara este pentru alte sporturi.Felicitări copiilor care se străduiesc să facă performanță la înot, chiar dacă nu au bazin olimpic, la îndemînă, și părinților felicitări pentru că îi susțin! Redacția

 

Știrea este că în 13 mai la Tîrgu Mureş s-a desfăşurat concursul internaţional de înot Cupa Mureş, concurs tradiţional ajuns la ediţia a XXIV-a. Competiţia s–a desfăşurat în bazinul olimpic din complexul Weekend, cu cronometraj electronic, în 2 reuniuni.

Din Bistriţa au participat 19 înotători de la clubul sportiv Tibi, născuţi între 2005-2009 şi anume: Boloş Gabriel, Carţiş Horia, Deac Darius, Farkas Cristopher, Hârşan Robert, Mezdrea Banu Alexandru, Pop Darius, Bărcan Alexandru, Ilişuan Alex, FarcaşCristian, Ghiţă Octavian, Bora Carla, Olah Ariana, Otvoş Melisa, Nagy Etelka, Deac Maria, Olah Renata, Gerendi Karina, Otvoş Lorena.

Sportivii bistriţeni au obţinut 9 medalii, 2 de aur, 4 de argint şi 3 de bronz. Medalile de aur au fost obţinute de Mezdrea Banu Alexandru la 50 m bras şi Bora Carla la 100 m liber. Argint au obţinut Ghiţă Octavian la 50 m bras, 50 m fluture, Bărcan Alexandru la 50 m bras şi Ilisuan Alex la 50 m liber, cele de bronz fiind obţinute de Farkas Cristopher la 50 m liber, 50 m spate şi Bărcan Alexandru la 50 m fluture,potrivit site/ului sportulbistritean.ro

Foto: Sportul Bistritean

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.