Festivitate de absolvire la Infoel. 40 de sud-americani la Gloria Bistriţa. Se ridică Crucea din Tihuţa! Întoarcerea pietrelor

Citynews: Festivitate de absolvire la Infoel

Sarbatoare la Infoel! Elevii colegiului au participat astazi la festivitatea de incheiere a anului scolar. Cu aceasta ocazie, tinerii au fost scosi la careu pe unul din terenurile din fata scolii, unde profesorii au tinut speech-uri si le-au oferit diplome elevilor care au reprezentat institutia la diferite concursuri scolare. Acestia au primit distinctiile in uralele colegilor si a profesorilor care i-au indrumat. Directorul adjunct al Infoel, Doina Pana, a cantat alaturi de elevii sai un cantec de ramas-bun, in aplauzele celor prezenti.

Mesagerul:40 de sud-americani la Gloria Bistriţa


Directorul sportiv al Gloriei Bistriţa, Ana Maria Prodan pare pusă pe fapte mari şi vrea să aducă în grădiniţa Lordului 40 de jucători sud-americani. Ea a mai spus că a a renunţat, deocamdată, la vacanţa în SUA. "Nu avem încă timp de concediu, pentru că zilele astea vor sosi la Bistriţa peste 40 de fotbalişti sud-americani, în special brazilieni şi columbieni, pentru un trial. Am vizionat în ultima vreme o grămădă de DVD-uri de prezentare, am ales şi aşteptăm să-i vedem", a spus Ana Maria Prodan pentru Ring.

Bistriţeanul: Se ridică Crucea din Tihuţa!

Zeci de oameni incearca la aceasta ora sa ridice Crucea din Pasul Tihuta. Soclul a fost finalizat de cateva saptamani si zilele acestea a ajuns aici si crucea de 30 de metri - cea mai mare din tara.
Zi plina de emotie pentru autoritatile bistritene dar si pentru muncitori – Crucea de pe Tihuta este gata si trebuie ridicata.

Inca de dimineata muncitorii dar si salvamontistii au ajuns in Pasul Tihuta si au inceput sa monteze cea mai mare cruce din tara. Crucea din Pasul Tihuta are 30 de metri si este cu doi metri mai mare decat cea de pe Caraiman.

Misiunea nu este deloc usoara, in zona ajungand mai multe macarale de mare tonaj dar si una de 90 de tone care are un brat de 70 de metri si cu ajutorul careia se monteaza efectiv intreaga constructie. Crucea are o deschidere de 13 metri si o greutate de 15 tone.

 


BistriţaOnline: Întoarcerea pietrelor
 

 

De vineri şi până duminică, Muzeul Judeţean găzduieşte Salonul de vară de minerale, fosile şi geme, unde bistriţenii interesaţi vor putea găsi la cele mai bune preţuri astfel de obiecte, dar şi bijuterii confecţionate din pietre semipreţioase.

Foto: Citynews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.