Gloria a transferat un fost jucator de la Real Madrid B. Vasile Bar: Ar trebui declanşată o grevă fiscală! Casă lovită de trăsnet. Lipsa transparenţei duce la tribunal

CityNews: Gloria a transferat un fost jucător de la Real Madrid B

tipareste e-mail messenger facebook twitter Atacantul Thaer Fayez Bawab (Iordania, 25 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu Gloria Bistrita. Iordanianul este primul jucator strain care s-a inteles cu Gloria in aceasta vara, dupa ce mai multi portughezi, spanioli, brazilieni si sarbi s-au aflat in probe la Bistrita. "Sunt bucuros ca am semnat cu Gloria. Pentru mine este o motivatie in plus faptul ca voi evolua la o echipa din Europa, din prima divizie. Este o sansa sa imi demonstrez valoarea. Sper sa am noroc, sa ajut echipa cat de mult pot si sa inscriu cat mai multe goluri" a declarat Bawab pentru acfgloria.ro. Continuare

Bistriţeanul: Vasile Bar: Ar trebui declanşată o grevă fiscală!

Presedintele Camerei de Comert Industrie si Agricultura Bistrita-Nasaud, Vasile Bar, se declara extrem de nemultumit de decizia Guvernului Boc de a majora taxa pe valoare adaugata. Acesta considera ca oamenii de afaceri ar trebui sa intre in greva fiscala daca Guvernul va recurge la aceasta masura.
Noile decizii ale Guvernului Boc, de a majora taxele si impozitele si de a creste TVA-ul, starnesc reactii in randul oamenilor de afaceri din judet. Unul dintre bistritenii care s-au declarat nemultumiti de aceste masuri este presedintele Camerei de Comert Industrie si Agricultura Bistrita-Nasaud, Vasile Bar.

“Dupa parerea mea, ar trebui declansata o greva fiscala. Ce sa mai zic, daca discutam de majorari de preturi ca solutie sa iesim din criza si noi nu vedem ce se intampla in sectorul bugetar? In loc sa actionam acolo unde ar trebui sa actionam, adica la reducerea numarului bugetarilor, care au castiguri net superioare fata de sectorul privat, ce sa mai zicem? Asta nu vede nimeni, discutam doar despre cresteri de TVA, de cresteri de preturi, de cresteri de impozite si taxe etc. In loc sa actionam acolo unde am facut si promisiuni in campania electorala, actionam in cu totul alta parte. Sa-i omoram pe cei care produc si care platesc impozite si taxe".

Mesagerul: Casă lovită de trăsnet

Astă-noapte, la ora 3.47, dispeceratul ISU Bistriţa-Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă situată la ieşirea din localitatea Monariu. Trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Bistriţa s-au deplasat la faţa locului în vederea localizării tuturor focarelor şi stingerii incendiului. În sprijinul pompierilor militari au acţionat cu o motopompă şi doi voluntari ai Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă Budacu de Jos. În urma incendiului, care a fost provocat de un trăsnet, au ars casa (confecţionată din lemn în proporţie de 80 la sută) pe circa 100 de metri pătraţi, grajdul şi anexele gospodăreşti în totalitate. Focul s-a extins şi la casa vecină, acoperişul acesteia fiind distrus pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi până când a fost lichidat de pompieri. Valoarea pagubelor este în curs de stabilire. Incendiul a fost stins în totalitate azi-dimineaţă în jurul orei 6.45, după trei ore de luptă cu flăcările. Nu au fost înregistrate victime de niciun fel. Au fost salvate bunurile aflate în două încăperi ale casei, animalele din gospodărie şi construcţiile învecinate.

BistriţaOnline: Lipsa transparenţei duce la tribunal

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, a dat în judecată, în nume personal, conducerea Consiliului Judeţean, asigurată de Liviu Rusu (PDL), fiindcă nu i-a comunicat în termenul prevăzut de lege unele informaţii de interes public.

Emil Radu Moldovan a depus o cerere, în baza Legii 544/2001, la CJ Bistriţa-Năsăud şi a cerut conducerii să îi comunice care este bugetul de salarii al consilierilor personali ai preşedintelui CJ Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu, şi al persoanelor angajate în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) care funcţionează pe lângă instituţie, ce lucrări de investiţii s-au făcut anul acesta, la ce valoare se ridică fiecare şi dacă au fost realizate prin încredinţare directă.

Totodată, Moldovan a solicitat să îi fie comunicată valoarea acestor lucrări şi numele firmelor cărora le-au fost încredinţate.

Foto: Citynews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.