Jandarmii sunt oamenii de lângă tine!

Primim la redacţie

 

Vineri, între orele 12.00-16.00, jandarmii s-au aflat în mijlocul cetăţenilor în Piaţa Mihai Eminescu, respectiv pe Pietonal, unde au fost promovate aspecete legate de campania de donare de sânge iniţiată de Jandarmeria Română, intitulată sugestiv: „Întinde o mână, salvează o viaţă, donează sânge!”, potrivit comunicatului remis presei de IJJ BN.
De la ora 12.00, ofiţerul de relaţii publice, lt. Georgeta Căşvan, alături de jandarmi ai Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa şi de asistente din cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistriţa au explicat celor interesaţi despre această campanie, ce presupune actul de donare de sânge dar şi aspecte legate de beneficiile şi condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a deveni donatori.
Cei interesaţi au primit pliante care conţin informaţii legate de condiţiile care trebuie îndeplinite atunci când donează sânge.
În luna noiembrie toţi cei care doresc să salveze vieţi sunt aşteptaţi la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa Năsăud pentru un gest umanitar: acela de a dona sânge.
Următorul Punct de Informare, în cadrul acestei campanii, va fi organizat pe Pietonal luni, 31 octombrie a.c., între orele 12.00 - 16.00

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.