Muşamalizare, tăinure de probe, şantaj, taxă de protecţie, ameninţări şi răzbunări prin interpuşi - pe scurt - Corupţie. Este portretul pe care mai mulţi cetăţeni din Bistriţa Bîrgăului i-l fac unui poliţist, fost şef de post în localitate. Episodul II

În acest episod, Toma Grigore, bătut de agentul de poliţie Aurelian Butnariu, fost şef de Post la Bistriţa Bîrgăului, povesteşte cum a fost bătut şi ameninţat că va fi aruncat în lacul Colibiţa, Ionică Şalvari spune cum i s-a transmis că era să i se pună foc, şi Ion Blonder, cum a fost batjocorit pentru că a făcut o plîngere la fostul şef de post din localitate, îngrijorat de  faptul că, fiica sa de 12 ani fusese coruptă sexual de un  bărbat căsătorit şi tată a doi copii.

 

Vom reveni şi cu alte detalii.

Comentarii

REALITATEA DESPRE ABUZURILE DIN BISTRITA BIRGAULUI

Intrebam presa de ce nu face verificari privind abuzurile pe care le face primarul comunei Vasile Laba, tot materialul lemnos din padurile comunei este transportat la domiciliul sau, unde detine un gater si incarca doua tiruri de cherestea pe saptamana fara acte fiind transportate de camionul cu nr. de inmatriculare OT-21-YMA, avind tractat remorca cu nr. GJ-04-CZI, autoturismul Primariei scoda octavia este folosit numai in scopuri personale(la Baile Felix), la restaurante si la alte distractii, fratele sau Laba Ioan are un autoturism marca dacia care tracteaza o remorca neinmatriculata si care transporta zilnic busteni de rasinoase fara acte legale, probabil fostul sef de post i-a atras atentia cu privire la aceste fapte si acesta este motivul pentru care domnul primar influenteaza pe aceste persoane sa-l reclame pe fostul sef de post pe care il asteptam sa revina in comuna

PRESA FACE ABUZURI

Sunt o localinca din satul Bistrita Birgaului si am citit abuzurile pe care le face presa, ore cum poti sa scrii asa ceva de doi oameni care au incercat sa-si faca datoria in comuna Bistrita Birgaului s iiar din cauza regimului PD-L, au fost nevoiti sa plece, domnul Ionica Salvari este recunoscut ca si cel mai mare reclamangiu al comunei, ore nu l-a reclamat si pe domnul primar pina cind s-au facut prieteni, cind domnul primar i-a dat lemne sa taca, sa le fie rusine totul este o inscenare de organizatia PD-L, deoarece seful de post din cite stiu eu la votat pe Mircea Geoana.

RAZBUNARE

Am citit cu mare atentie comentariul trimis de catre un personaj probabil din partea celor care au reclamat, locuiesc in aceasta comuna de aproximativ 40 ani dar nu l-am vazut pe fostul sef de post sa faca circulatie in comuna Bistrita Birgaului pentru a vamui participantii la trafic, dar solicit public prin intermediul d-stra ca organele abilitate sa faca verificari daca in com Prundu Birgaului acest politist a comis astfel de fapte.

Mincinosule

Esti un mincinos. uita-te in primul ran la cate a facut Dl. Primar pentru comuna, cate proiecte au fost realizate, cate drumuri reabilitate!!!! Nimeni pana la el nu a facut nimic pentru comuna. Stiu eu situatii in care Dl. primar a ajutat oameni amarati din comuna cu bani din buzunarul lui prorpiu. Sa-ti fie rusine ca vorbesti de rau un om cum nu a mai cunoscut Bistrita Bargaului. Sa te iei de mana cu Relu si sa va mutati din comuna!!!!

DRAGOSTE MARE

Eu asi pleca din comuna, dar asi vrea sa o iau si pe nepoata lui Lupsor de la Valea Barnei,(doamna cu bicicleta), oare nar fi necajit primarul ca nu mai are pe cine plimba noptile cu scoda octavia si pe cine invita in primarie dupa orele 16.00.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.