Muşamalizare, tăinure de probe, şantaj, taxă de protecţie, ameninţări şi răzbunări prin interpuşi - pe scurt - Corupţie. Este portretul pe care mai mulţi cetăţeni din Bistriţa Bîrgăului i-l fac unui poliţist, fost şef de post în localitate. Episodul IV

 În acest episod, Grigore Pasăre din Colibiţa şi Budea Ioan din Miţa, povestesc despre abuzurile agentului de poliţie, Aurelian Butnariu, fost şef la Postul de Poliţie din Bistriţa Bărgăului.

Comentarii

sa nu minti

"sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau"Fiecare sa spuna aproapelui sau adevarul;judecati in portile voastre dupa adevar si in vederea pacii;niciunul sa nu gandeasca in inima lui rau impotriva aproapelui sau,si nici sa nu iubiti juramantul stramb!

Nu va mai chinuiti degeaba,

Nu va mai chinuiti degeaba, ca probabil o sa apara o declaratie a politiei cum ca: nu numai ca nu e vinovat, dar Butnariu ,,militianul,, e un politist exemplar! Aceasta sa intelegem ca e o stare de normalitate in politia romana? Apropo cine imi poate spune, de ce a fost mutat de la Bistrita Birgaului la Prund?

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.