Nașul TV: SRI și DNA au făcut poliție politică în cazul jurnalistei Nicoleta Savin. Au ascultat-o și filmat-o inclusiv în toaletă. Precum Securitatea!

preluare nasul.tv și you tube.com

 Emisiune exploziva ieri seara pe NASUL TV. Nicoleta Savin, ziarist de investigatii cu o experienta de 27 de ani, realizator Nasul Tv de aproape 6 ani, a prezentat documentul din care rezulta ca, in timpul campaniei electorale prezidentiale din anul 2014, a fost filata, ascultata si filmata non-stop, inclusiv la toaleta si in dormitor.

Este cel mai grav act de politie politica ce poate fi dovedit, multumita colonelului SRI, Daniel Dragomir, care a facut public documentul.

Sa vedem cine a instrumentat Operatiunea „Nicoleta Savin” !

1 Procuror Mihaela Iorga Moraru, prietena buna cu Kovesi, in 2014 (acum se dusmanesc). Procuroarea a cerut ca Nicoleta Savin sa fie urmarita ca pe Bin Laden!
2 A semnat Judecatorul de Drepturi si Libertati, Selaru, de la ICCJ, foarte bun prieten cu Kovesi si fost prim consilier al sefei DNA.
3 Kovesi a stiut tot, asta e sigur ! Banuiesc insa ca ea a dat si ordinul !
4 Operatiunea a fost executata sub comanda lui Coldea, prin echipa operativa „de suflet” a generalului si a fost monitorizata in „cimpul tactic” de generalul Dumbrava. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.