Nevinovat. Este concluzia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, în cazul poliţistului Copăşel

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud probează printr-un document adresat www-ziarul-bn.ro, nevinovăţia agentului de poliţie Aurelian Butnariu, ajutor de şef de post la Poliţia Prundu Bîrgăului. Potrivit documentului citat,  şi pe care îl publicăm întegral, IJP BN, l-a schimbat pe agentul de poliţie, de la şefia postului de Poliţie de la Bistriţa Bîrgăului, pe nevinovatelea, dacă e să ne luăm după textul care ne este adresat...

Nu comentăm adresa IJP BN care ne-a fost remisă, dar punem nişte întrebări:

1. Dacă tot e nevinovat, de ce a fost mutat agentul de poliţie de la Bistriţa Bărgăului la Prundu Bîrgăului?

2. Dacă materialele noastre video în care mai mulţi cetăţeni din Bistriţa Bîrgăului se plîng, în disperare de cauză, de comportamentul agentului Aurelian Butnariu, nu sînt oneste şi adevărate, de ce nu îl repune IJP BN pe agentul Aurelian Butnariu în drepturi, în funcţia de şef de Post la Bistriţa Birgăului?

 

Comentarii

Corb la corb nu-si scoate

Corb la corb nu-si scoate ochi!

ziar de 2 bani

E evident faptul ca ati primit bani sa postati aceste articole despre politistul din Bistrita Bargaului, dar oameni buni...chiar atat va e de foame?..ne-ati obosit cu acest subiect..va rugam sa ne crutatzi de aceasta poveste de care sa pare ca nici n-ati prea avut habar.

Raspuns la intrebarea a2a a articolului

Chiar ati crezut ca astia de la judet pun botu la 2 analfabeti si o proasta ? Serios acuma : de cand oamenii cu probleme mintale reprezinta "oameni obisnuiti" si "cetateni"... chiar asa am ajuns ~ un coborat din bananier care zice "musalizare" ii reprezentativ pentru Colibita/Bistrita Bargaului. Halal unde am ajuns. Ii de neconceput sa nu fii in stare sa scoti 2 vorbe de la tine, sa nu poti spune o fraza coerenta pana la capat. Vai de steaua voastra amaritzilor : prosti v-ati nascut si mai prosti o sa si muriti.

mafia din politie

Dna Florica, imi pare rau ca nesimtitii de la politie se scapa unul pe celalalt. Stiu ca ati reusit sa ajutati multi oameni si de pe valea somesului si de pe valea sieului. Nu bagati de seama bucuria prostilor si manjitilor, manjiti cu durerea si suferinta celor care au apelat la dumneata. ne-a durut si ne doare prea tare hidosenia si nedreptatea acestui cetatean care ar trebui sa ne apere nu sa ne fure. Exista un bun Dumnezeu acolo sus, si vorba aia Dumnezeu nu bate cu bota!

da de ce nu zice nimeni..

Alo de ce nu zice nimeni ca escrocul de Relu in perioada alegerilor si mai ales in ziua alegerilor, el trebuia sa pazeasca sectia de votare nu sa faca propaganda politica si sa ameninte cetatenii cu fel de fel de marsavii daca nu voteaza cum zice el? mare prostie or facut ca nu i-au facut plangere atunci. Nemernic

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.