Premierul Mihai Răzvan Ungureanu, la "Sinteza zilei": Unul dintre obiectivele mele principale este legea Sănătăţii

 Am vorbit despre CAS ca sa dau un semnal de incurajare catre mediul privat. Asta nu inseamna ca se poate face peste noaptePremierul Mihai Razvan Ungureanu a fost marti seara invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea "Sinteza zilei" de pe Antena 3. Premierul a declarat ca unul din obiectivele sale principale este Legea Sanatatii, care trebuie refacuta si dezbatuta public. Referitor la reducerea CAS, Ungureanu spune ca a facut acea afirmatie ca un semnal de incurajare catre mediul privat, dar ca o modificare "nu se poate face peste noapte". "Cresterea prudenta a salariilor in domeniul bugetar este primul punct din programul economic al guvernului. Intr-o luna de zile vom avea toate datele economice si vom da o data clara", a declarat premierul, care mai spune ca Romania are nevoie urgenta de a atrage 6 miliarde de euro fonduri europene.

Inainte de a ajunge in platoul Antena 3, premierul a declarat ca a acceptat invitatia postului de televiziune pentru ca "i se pare normal sa mearga acolo unde este invitat" si pentru ca "respecta presa".

Dupa primele schimburi de replici introductive, Mihai Gadea l-a intrebat pe premier daca isi va prezenta scuze pentru ca i-a facut pe oameni lenesi la deszapezire, "tinand cont ca acolo au fost si oameni batrani sau bolnavi care nu au putut da la lopata".

Ungureanu a replicat spunand ca, din moment ce s-a deplasat acolo pentru a-i salva tocmai pe batrani si bolnavi, nu se putea referi la ei, ci i-a vizat doar pe cei care au stat si au privit cum militarii le deszapezesc gospodariile, potrivit HotNews.ro

Foto: HotNews.ro, captura Antena 3

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.