Protest pentru salvarea sturionilor!

 Stimati colegi,

Va multumim pentru sprijinul acordat actiunii de protest. Impactul actiunii noastre a fost semnificativ. O simpla cautare de google dupa cuvintele: targul de sturioni arata "dimensiunea" evenimentului

Scrisoarea deschisa, semnata pana in prezent de 34 de organizatii neguvernamentale, a fost trimisa astazi Presedintiei Romaniei, Guvernului si Comisiei de administratie publica si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, urmand sa fie transmisa si ICPDR si CITES.

Mai mult, in ceea ce priveste manifestatia de protest de ieri, un prim efect al acestei actiuni este urmatorul: Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, ne-a adresat invitatia de a participa maine, 12 noiembrie, la o discutie pe tema pescuitului sturionilor. La intalnire va fi prezent si guvernatorul RBDD iar temele de discutie vor include si alte probleme ce tin de reglementarile privind pescuitul in Delta Dunarii.

Va vom tine la curent cu rezultatele acestor discutii.

toate cele bune,

Dan Barbulescu

Asociatia Salvati Dunarea si Delta
Tel/Fax:    +40 21 319 94 31
Mobil: +40 72 91 99 396
www.salvatidelta. ro

Comentarii

respond this topic

Houses and cars are not cheap and not everybody can buy it. Nevertheless, mortgage loans are created to support different people in such hard situations.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.